Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Cannibal Corpse aktuell med nytt album og Erik Rutan fra Morbid Angel er nytt medlem

Reklame

Cannibal Corpse har offisielt avduket den første singelen av deres kommende Seath metal album, Violence Unimagined. Albumet blir gitt ut 16. april gjennom Metal Blade Records. Bandet avduket den første singelen i dag og nyheten om at gitaristen Erik Rutan nå er et fast medlem av bandet etter at Pat O’ Brien er ferdig i bandet.

Rutan har tidligere produsert fire albumer i (Kill, Evisceration Plague, Torture, Red Before Black).

Gitaristen Pat O’Brien står for tiden anklaget for innbrudd i en okkupert bolig med overgrep og grovt overgrep mot en politimann.

O’Brien brøt seg inn i naboens hjem, kastet en kvinne i boligen til bakken og løp til bakgården deres der han gjemte seg bak et gjerde. Da politiet omringet ham prøvde han å angripe dem med en kniv, men ble skutt med elektrosjokkvåpen og arrestert. Mens dette skjedde ble hans eget hjem oppslukt av flammer og ammunisjon gikk av. Det var «militære flammekaster» som også førte til at brannen ble enda større, noe som resulterte i at hele hjemmet hans brant ned. Brannmenn jobbet i timevis med å slukke brannen. Det er ingen anklager mot O’Brien som et resultat av brannen.

Bassist Alex Webster kom med en kommentar om tilsetningen av Rutan.

“Jeg tror den mest merkbare forskjellen på denne plata vil være tilføyelsen av Erik til bandet. Han skrev tre sanger for albumet, musikk og tekst, og sangskrivingen og gitarspillet har lagt til noe nytt, og jeg synes hans musikalske stil integrerte seg veldig godt i vår. ”

“Han er en god venn av oss, så på et personlig nivå har han passet perfekt, slik vi visste at han ville være. Utover det er han en av de hardest arbeidende menneskene jeg kjenner, innen musikk eller på annen måte, og han opprettholder en høy energi, positiv oppførsel i utfordrende situasjoner der andre mennesker kan gå i en negativ retning. Denne energien og den flotte holdningen smitter også på oss andre. Det er virkelig en perfekt situasjon å ha når du legger til noen i et band eller et hvilket som helst team: noen som er gode på det de gjør, og også inspirerer menneskene rundt dem. »

Webster sier om det nye albumet:

“Det følger virkelig veien vi har gått i noen år nå. Jeg tror vi nærmer oss skrivingen på en lignende måte mest hver gang: hver av oss prøver å skrive de tyngste, mest minneverdige sangene vi kan. Vi vil at hver sang skal ha sin egen identifiserbare karakter. Når jeg viser min alder, vil jeg gjerne si at du kan ‘slippe nålen’ på et hvilket som helst punkt i et av albumene våre og fort fortelle hvilken sang du hører på. »

Violence Unimagined vil bli utgitt 16. april via Metal Blade. Her er sporlisten:

 1. Murderous Rampage
 2. Necrogenic Resurrection
 3. Inhumane Harvest
 4. Comdenation Contagion
 5. Surround, Kill, Devour
 6. Ritual Annihilation
 7. Follow the Blood
 8. Bound and Burned
 9. Slowly Sawn
 10. Overtorture
 11. Cerements of the Flayed

Kanskje du også liker

Ukens gjest på podcasten – Christian Janitz kommer i morgen på Anchor FM og Spotify

I denne uken av ukens podcast har Redaktør vært hos sin venn Christian Janitz (46) for en sending på 38 minutter, som kommer ut i …

Les Mer

Tidligere UFO-bassist Pete Way er død

Tidligere UFO-bassist Pete Way er død i en alder av 69 år. Nyheten ble kunngjort i en uttalelse på hans offisielle Facebook-side, der det står …

Les Mer

Danil Lysenko: Fem russiske friidrettsfunksjonærer utestengt for antidopingbrudd som involverer høyhopper

Tidligere russisk friidrettspresident Dmitry Shlyakhtin og fire andre høytstående tjenestemenn har blitt utestengt i fire år for brudd på antidopingreglene. En disiplinærdomstol opprettholdt alle anklager …

Les Mer