Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Cardiff City FC har sparket Neil Harris

Reklame

Det har ligget i kortene og i dag skjedde det. Pr dato er det krise i den walisiske storklubben som hadde store ambisjoner om opprykk, men nå snakker vi januar og klubben ligger på en skuffende 15.plass etter 24 kamper med 29 poeng i potten.

Etter gårsdagens tap på hjemmebane mot Queens Park Rangers fikk eierskapet nok og har i dag kommet med en uttalelse som det står følgende:

Vi kan bekrefte at førstelagssjef Neil Harris og assisterende manager David Livermore har forlatt Cardiff City Football Club med umiddelbar virkning. Styret vil takke Neil og David for deres innsats i tiden med Bluebirds og ønsker dem lykke til for fremtiden.

En ny fast leder og assistent vil bli kunngjort etter hvert via klubbkanaler.

Eier Tan Sri Vincent Tan sa på torsdag:

”Jeg vil takke Neil og David oppriktig for deres harde arbeid i Cardiff City.

«Deres innsats for å få oss på en femteplass og Play-Off-posisjon i fjor er anerkjent og verdsatt, selv om vi dessverre er i en resultatorientert virksomhet, og våre resultater på slutten og fremgangen denne sesongen har vært veldig dårlige. Som sådan har vi ikke hatt noe annet valg enn å frigjøre dem fra deres plikter i et forsøk på å forbedre resultatene og ligaposisjonen ved å bytte leder.

“Jeg vil personlig ønske Neil og David det aller beste med deres fremtidige forpliktelser og bestrebelser. De vil alltid være velkomne ansikter på Cardiff City Stadium, og jeg ønsker dem lykke til og god helse. Gud velsigne.»

Managere som blir linket direkte til klubben er disse:

Craig Bellamy, Paul Cook, Mark Bowen, Eddie Howe, Tony Pulis, Mick McCarthy, Mark Hughes, Danny Cowley, Michael Flynn. Favoritten til fansen er den tidligere Liverpool, Newcastle United-spilleren Craig Bellamy som har spilt i Cardiff City i to perioder. Det blir spennende å se hvilken manager som kommer til å bli sett fremover på Cardiff City Stadium!

Kanskje du også liker

Daryl Janmaat ferdig i Watford FC etter fire sesonger i klubben

Daryl Janmaat har reflektert godt over tiden sin i Watford etter at det ble kunngjort at han forlater klubben på fri transfer. Den nederlandske backen, …

Les Mer

The Detour har blitt kansellert av TBS

Parker-familiens biltur er offisielt over: TBS har kansellert The Detour etter fire sesonger. Den kronglete familiekomedien hadde Jason Jones og Natalie Zea hovedrollene som foreldrene …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien: Dire Straits startet ni ukers løp 1.plass på Billboard

Dagen i dag i musikkhistorien Dire Straits startet ni ukers løp på.1. plass på Billboard med albumet Brothers In Arms. Albumet er det syvende mest …

Les Mer