Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Carlo Ancelotti ny manager i Everton

Everton har i dag utnevnt Carlo Ancelotti som ny manager og kontrakten 60-åringen har skrivet under varer ut 2023/24-sesongen.

Italieneren som ble sparket av Napoli tidligere denne måneden etterfølger Marco Silva, som ble sparket av Goodison Park-klubben 6. desember. Ancelotti som har vunnet Champions League tre ganger vender tilbake til engelsk fotball åtte og et halvt år etter at han ble sparket av Chelsea.

– Dette er en stor klubb med en rikholdig historie og med veldig lidenskapelige supportere. Eieren og styret har en klar visjon om å levere suksess og troféer. Det er noe som frister meg og jeg gleder meg til å jobbe med alle i klubben for å gjøre visjonen virkelig, sier Ancelotti til klubbens hjemmeside.

Italieneren var på Goodison Park for kampen mot Arsenal før avspark) og vil offisielt overta søndag. 60-åringens første ansvarlige kamp blir hjemmekampen mot Burnley 26. desember.

Han har også latt seg imponere av jobben vikarmanager Duncan Ferguson har gjort.

– Gjennom prestasjonene de siste ukene har jeg sett at spillerne er kapable til mye. Jobben Duncan har gjort har vært veldig bra og all ære til han. God organisering, streng disiplin og den riktige motivasjonen er noen av hovedingrediensene i fotball, og jeg er glad for at han vil være en del av støtteapparatet mitt, sier Ancelotti.

60-åringen har tidligere vært manager for Chelsea i perioden 2009-2011 og har trent en rekke storklubber som Juventus, Milan, PSG, Real Madrid og Bayern München. I bagasjen har den meritterte manageren blant annet tre Champions League-titler og ett Premier League-trofé.

View image on Twitter

En ting er i alle fall veldig sikkert. Det at en så kjent ringrev tar over Everton som sliter i Premier League, røk ut av Carabao Cup (Ligacupen) tidligere denne uken, så er dette positivt. Ansettelsen av Carlo Ancelotti er massiv og det skrikes etter tre poeng, som ikke den tidligere manageren Marco Silva klarte!

Kanskje du også liker

Bob Dylan er tilbake med ny musikk på åtte år

Bob Dylan har gitt ut sin første originale sang på åtte år. Sangen har fått tittelen Murder Most Foul og det er basert på attentatet …

Les Mer

Dagen i dag i Musikkhistorien: Elvis Presley – Don’t Be Cruel og Hound Dog

Dagen i dag i musikkhistorien i 1956 slapp kongen, Elvis Presley sin dobbeltsidige hit Don’t Be Cruel / Hound Dog. Singelen gikk til 1.plass på …

Les Mer

Will Smallbone har signert med Southampton FC til sommeren 2024

Southampton FC er glade for å kunngjøre midtbanespilleren Will Smallbone (20) har signert en ny fireårskontrakt på St Mary’s. Akademikandidaten på 20 år, har avtalt …

Les Mer