Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Carlo Ancelotti sparket av Napoli

Napoli har sparket manager Carlo Ancelotti mindre enn tre timer etter at han ledet klubben inn i sluttspillet i Champions League.

Serie A-klubben hadde ikke vunnet på ni kamper i alle konkurranser før tirsdagens 4 – 0 seier hjemme mot belgiske Genk. Ancelotti var i sin andre sesong som manager for Napoli,. De himmelblå ligger på en 7.plass i den hjemlige ligaen etter en svak seriestart på årets sesong.

Forrige måned var manageren og Napoli-spillerne i en høyprofilt strid med president Aurelio de Laurentiis som beordret laget til å delta på en ukes lang treningsleir, men Ancelotti og spillerne hans returnerte hjem til Napoli bare etter noen dager.

Italienske medier spekulerer i at tidligere Milan-trener Gennaro Gattuso vil erstatte Ancelotti i Napoli. Om det blir stille etter sparkingen av den tidligere AC Milan, Chelsea manageren blir spennende å se. Uansett blir ikke 60-åringen fra Reggiolo neppe arbeidsledig så veldig lenge, som i skrivende stund blir linket til den ledige jobben i Arsenal.

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien: Pearl Jam – Ten er 28 år i dag

Ten er debutalbumet til Grunge, rock-bandet Pearl Jam som ble utgitt i 1991. Albumet er bandets mestselgende med over 9,8 millioner solgte eksemplarer bare i …

Les Mer

Next Leader Fund LP fra Hongkong har kjøpt opp Wigan Athletic

Wigan Athletic har bekreftet at eierskapet til klubben nå har formelt byttet eierskap. En uttalelse på nettstedet til Wigan står det som følgende: Vi kan …

Les Mer

Ny musikk mars – del 2, 2020

I siste del av ny musikk først som lovet skulle komme på siste dag i mars skal du få den store gleden til å se …

Les Mer

Reklame