Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Charlie Austin tilbake i Queens Park Rangers på lån ut sesongen

Charlie Austin (31) er tilbake på Loftus Road og det på lån ut sesongen fra Premier League-klubben West Bromwich som er aktive i overgangsvinduet som ble åpnet tidligere i denne måneden.

Austin ble en stor favoritt blant supporterne under et to og et halvt års opphold mellom 2013 og 2016 og scoret 48 mål på 89 kamper.

31-åringen spilte en avgjørende rolle i klubbens opprykk til Premier League via sluttspillet i 2014, og scoret 20 mål, inkludert begge i vår 2 – 1 semifinaleseier over Wigan Athletic på Loftus Road.

Til tross for å score 18 i Premier League i 2014/15 – kun forbedret av Sergio Aguero, Harry Kane og Diego Costa – klarte Austin ikke å forhindre klubbens nedrykk i 2014/15.

Etter å ha forlatt QPR for å bli med i Southampton i januar 2016, signerte Austin for West Bromwich Albion i 2019 hvor han hjalp dem med å oppnå automatisk opprykk forrige sesong.

Nå er han tilbake i QPR og nyter muligheten til å trekke i de blå og hvite drakten igjen.

«Jeg er glad, sier Austin til klubbens nettside og fortsetter. Da jeg ble fortalt at det var en sjanse for at det skulle skje, grep jeg det med begge hender. Det å gå inn i dag på Loftus Road har ført mange minner tilbake. Det er spesielt for meg og spesielt for familien min. »

Austin er nå opptatt av å bygge videre på sitt rykte med supporterne, og legger til:

“Jeg har modnet som fotballspiller og som person, og nå er det på tide for meg å hjelpe klubben å komme seg ut av den posisjonen de er i hvorfor jeg er her. ”

Austin innrømmer at hans tilknytning til klubben spilte en stor rolle i hans beslutning om å komme tilbake, og forklarte: ”Kjærligheten er der. Det er et spesielt bånd mellom familien min og QPR.

“Jeg vet at folk kommer til å stille spørsmål om å komme tilbake og ødelegge omdømmet mitt. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det litt. Jeg er her for å lykkes. ”

«Jeg har fortsatt rikelig med ild i magen.»

QPR-sjef Mark Warburton gleder seg til å legge Austin til laget sitt for andre halvdel av kampanjen.

«Jeg er veldig glad for at vi har fått Charlie inn,» sa Warburton.

«Det er to grunner til at jeg er så fornøyd. Den første er på grunn av utvilsom kvalitet, erfaring og stående i spillet.

“Den andre grunnen er på grunn av Charlies sult og ønske om å komme tilbake til klubben.

“Når du har spillere som har vært i Premier League og tjent Premier League-penger, er et av de store spørsmålene du har om sulten deres.

«I tilfelle av Charlie har han det ved bucketloads.»

Warburton mener Austins ankomst vil gi alle i troppen et stort løft, ikke minst spissene.

«Charlies erfaring vil være stor for troppen, og flott for Lyndon (Dykes), Macca (Bonne) og Charlie Kelman,» sa han til klubbens nettside.

«De vil alle ha nytte av å trene sammen med ham dag inn, dag ut.»

Mens Rangers ser ut til å styre seg unna nedrykkssonen, sier Warburton fangst av

Austin snakker volumer om styrets engasjement.

«Denne signeringen er en intensjonsmelding fra eierne, styret, Lee Hoos og Les Ferdinand,» sa han.

«Når det gjelder ligaposisjonen vår, har vi sviktet oss selv, men jeg tror Charlie vil nyte måten vi spiller på og være en stor ressurs for oss.»

Austin, som spilte forrige lørdag for West Brom mot Arsenal, kunne gjøre sin andre QPR-debut på tirsdag kveld når klubben spiller borte mot Luton Town!

Charlie Austin er og blir en stor personlighet som Halvard Henry har stor respekt for. Nå er 31-åringen endelig tilbake der han føler seg komplett. Så fort låneavtalen er over i sommer bør QPR sikre seg angriperen fra Hungerford, Berkshire, England. Vi ønsker Austin lykke til i sin andre periode i klubben!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien: Superbandet Cream ble grunnlagt i 1966

Dagen i dag i musikkhistorien Jack Bruce, Ginger Baker og Eric Clapton dannet Cream i dag i 1966. Trioen varte bare i to år, og etterlot seg noen klassiske innspillinger inkludert …

Les Mer

Intervju med Leif bak murene på Halden Fengsel

Vi i Halvard Henry og co har et dypt ønske om å snakke med mannen i gata og de som ikke takler livet, og i …

Les Mer

Neil Peart fra det legendariske prog rock-bandet Rush tapte kampen mot kreften i en alder av 67 år

Fredag kom den triste nyheten at den canadiske trommeslageren og helten, legenden, Neil Peart hadde tapt kampen mot kreften etter å ha kjempet hardt i …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly