Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Nigel Adkins ny manager for Charlton Athletic

Charlton Athletic er glade for å bekrefte utnevnelsen av Nigel Adkins som klubbens nye manager.

Adkins har signert en to og et halvt årskontrakt med Addicks og skal ta sin første treningsøkt med sitt nye lag torsdag morgen.

Eier Thomas Sandgaard var veldig fornøyd med å gjøre Adkins til sin første lederutnevnelse av førstelaget etter å ha overtatt klubben i september. Han sa: “Jeg tror Nigel er den perfekte personligheten, med den perfekte bakgrunnen og den perfekte opplevelsen for å få oss dit vi vil være. Både Nigel og jeg vil at vi skal spille fotball i Premier League, og jeg gleder meg til å se oss der. »

56-åringen tok Southampton fra League One til Premier League med tre opprykk mellom 2010 og 2012. Sandgaard forklarte at Adkins merittliste var viktig, men at han også var imponert over det faktum at hans sider spiller attraktiv fotball og at han har en bevist evne til å utvikle ungt talent.

Adkins forklarte at han gleder seg til å komme i gang i The Valley: “Det er en veldig spennende mulighet for meg – noe som har skjedd veldig raskt. Jeg er veldig glad for å være her og gleder meg til å møte spillerne og komme i gang.

“Jeg hadde en samtale med Thomas, og han fremhevet hvor han vil at denne klubben skal gå. Det er en spennende og langsiktig visjon. Å komme til Premier League er noe vi alle ønsker, og noe jeg har gjort før. Jeg vil oppnå det igjen.

«Laget fikk et flott resultat tirsdag kveld, og nå må vi fortsette å kjøre sammen, for vi har en sjanse til å vinne opprykk denne sesongen.»

I tillegg til opprykkene med Southampton, ble 56-åringen også opprykket to ganger fra League One med Scunthorpe United, og hadde nylig en vellykket tid i Hull City, reddet dem fra nedrykk i 2018 og hjalp dem deretter til midt på tabellen i Sky Bet Championship i 2018/19.

Sandgaard la til: “Det jeg gjør med alle byggesteinene jeg legger på, øker sakte sannsynligheten for at vi vinner kamper. Resten av hva som skjer avgjøres når fløyta blåses og spillet starter. Alt jeg gjør på innsiden, infrastrukturen til klubben og nå med den nye manageren er å øke sannsynligheten for at vi havner i Premier League.

Sandgaard og Adkins vil snakke med pressen klokka 15 torsdag ettermiddag på sistnevntes første pressekonferanse med ansvar for klubben. Pressekonferansen vil være tilgjengelig for visning like etterpå på Charlton TVs Valley Pass.

Charlton Athletic ligger på 6 plass i League One etter seier hjemme mot Bristol Rovers tirsdag og reiser til AFC Wimbledon på lørdag for Adkins første kamp.

Spennende dager på The Valley!

Kanskje du også liker

Norwich City er første klubb som rykker ned til Premier League

Norwich City ble den første klubben som rykker ned fra Premier League denne sesongen da Michail Antonio scoret alle fire målene for å lette West …

Les Mer

Netflix har fornyet Sex Education for sesong 3

I kveld slapp Netflix den forventet nyheten at deres suksess-serie de siste to sesongene har blitt fornyet med sesong 3. Netflix bekreftet tredje sesong mandag …

Les Mer

Ukens Leder – Leeds United tilbake i Premier League etter 16 år

Fredag ble det klart at Leeds United er tilbake i Premier League etter å vært på nivå 2 og tre år i 16 år. Dette …

Les Mer