Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Chelsea leier ut Danny Drinkwater til Burnley FC til januar

Danny Drinkwater som har fått kun 12 kamper i Chelsea etter overgangen fra Leicester City i 2017 har gått på lån til Premier League-klubben Burnley FC til 6.januar.

Det er ingen bedre måte å beskrive det på, og jeg gleder meg til å kle meg i Burnley FC drakten. Det føles bra å være hjemme og nå vil jeg bare konsentrere meg om fotballen.

Fra menneskene jeg har møtt så langt føles dette som en fin familieklubb med jordnære mennesker og ansatte, og det hjelper. Når du er lykkelig er det når du tar med deg gleden på banen og spiller din beste fotball.

Drinkwater ankommer Turf Moor som ønsker å gjøre opp for tapt tid etter å ikke ha vært med for Chelsea forrige sesong, etter hans overgang på 35 millioner pund fra Leicester City i 2017.

Det var litt av en komplisert tid hos Chelsea, men jeg ser dette som et positivt grep og gleder meg til å komme i gang.

Sean Dyche var assistentsjef i Watford da Drinkwater kom på lån fra Manchester United i 2011: Jeg tror det vil være en utfordring for han i Burnley. Jeg tror ikke han ville komme hit og tenkte at han går på laget; vi liker spillerne som har gjort det bra for oss over tid.

På den annen side tror jeg ikke at han mangler tro på seg selv for å smi seg inn i siden over tid. Det er sult og lyst vi ønsker og den ekstra konkurransefortrinn til situasjonen vi befinner oss i.

Det ble mer markert med Steven Defour og det fortsatte arbeidet med skaden. Det går bra med han, men det kommer ikke til å være uker. I mellomtiden er Danny en som vi trodde kunne komme inn, og hvis det blir gjort, er utfordringen hans å jobbe hardt for å komme i laget.

Drinkwater vil få nummer åtte på drakten – kommer som et kupp for Clarets når de styrker sine midtbanealternativer foran en ny sesong i Premier League, som vil være klubbens fjerde strake sesong i det øverste selskap i engelsk fotball.

Kanskje du også liker

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Marie Osmond er 60 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Olive Marie Osmond (født 13. oktober 1959) er en amerikansk sanger, skuespiller, forfatter, filantrop, talkshow-vert og et medlem av show-forretningsfamilien …

Les Mer

3 til 1 med Brutus

På min gamle blogg som nå lever sitt eget liv der ute i internettet så hadde jeg en post, som het 3 til 1 med …

Les Mer