Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Chelsea leier ut Danny Drinkwater til Burnley FC til januar

Danny Drinkwater som har fått kun 12 kamper i Chelsea etter overgangen fra Leicester City i 2017 har gått på lån til Premier League-klubben Burnley FC til 6.januar.

Det er ingen bedre måte å beskrive det på, og jeg gleder meg til å kle meg i Burnley FC drakten. Det føles bra å være hjemme og nå vil jeg bare konsentrere meg om fotballen.

Fra menneskene jeg har møtt så langt føles dette som en fin familieklubb med jordnære mennesker og ansatte, og det hjelper. Når du er lykkelig er det når du tar med deg gleden på banen og spiller din beste fotball.

Drinkwater ankommer Turf Moor som ønsker å gjøre opp for tapt tid etter å ikke ha vært med for Chelsea forrige sesong, etter hans overgang på 35 millioner pund fra Leicester City i 2017.

Det var litt av en komplisert tid hos Chelsea, men jeg ser dette som et positivt grep og gleder meg til å komme i gang.

Sean Dyche var assistentsjef i Watford da Drinkwater kom på lån fra Manchester United i 2011: Jeg tror det vil være en utfordring for han i Burnley. Jeg tror ikke han ville komme hit og tenkte at han går på laget; vi liker spillerne som har gjort det bra for oss over tid.

På den annen side tror jeg ikke at han mangler tro på seg selv for å smi seg inn i siden over tid. Det er sult og lyst vi ønsker og den ekstra konkurransefortrinn til situasjonen vi befinner oss i.

Det ble mer markert med Steven Defour og det fortsatte arbeidet med skaden. Det går bra med han, men det kommer ikke til å være uker. I mellomtiden er Danny en som vi trodde kunne komme inn, og hvis det blir gjort, er utfordringen hans å jobbe hardt for å komme i laget.

Drinkwater vil få nummer åtte på drakten – kommer som et kupp for Clarets når de styrker sine midtbanealternativer foran en ny sesong i Premier League, som vil være klubbens fjerde strake sesong i det øverste selskap i engelsk fotball.

Kanskje du også liker

James Hetfield fra Metallica har lagt seg inn på rehabilitering

Metallica har utsatt sin kommende turné i Australia og New Zealand på grunn av grunnlegger, vokalist James Hetfield har valgt å legge seg inn på …

Les Mer

Juventus FC har sparket Maurizio Sarri etter å ha blitt slått ut av UEFA Champions League

Juventus har sparket manager Maurizio Sarri et døgn etter å ha blitt slått ut av Champions League i den siste 16-delsfinalen til Lyon. Den tidligere …

Les Mer

Endelig er supergruppen Killer Be Killed tilbake med ny musikk og nytt album kommer 20.november

Det har vært stille i seks år fra supergruppen Killer Be Killed med medlemmer fra Converge, Mastodon, Soulfy, The Dillinger Escape Plan. 20.november kommer den …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly