Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Christian Coleman utestengt i to år for manglende narkotikatest

Verdensmesteren på 100 meter Christian Coleman (24) er utestengt i to år etter å ha gått glipp av tre narkotikatester.

Den 24 år gamle amerikaneren, som er suspendert fra 14. mai 2020, vil ikke delta på det utsatte OL i Tokyo neste sommer.

Coleman vant 100 meter gull på verdensmesterskap i Doha i 2019.

Den innendørs 60 meter verdensrekordinnehaveren har 30 dager på seg til å anke til Court of Arbitration for Sport (Cas).

Han ble foreløpig suspendert i juni etter å ha uteblitt på en tredje test i desember 2019.

24-åringen blir straffet for tre brudd på meldeplikten i løpet av ett år, henholdsvis 6. juni 2018, 16. januar 2019 og 26. april 2019.

Undersøkelsen av hans brudd på antidopingreglene sa at det ikke var noe som antydet at utøveren noen gang har tatt et forbudt stoff.

I følge Athletics Integrity Units retningslinjer for konkurranse utenfor konkurransen, er idrettsutøvere ansvarlige for tapte tester hvis de ikke er på deres spesifiserte sted i løpet av en times periode de har oppgitt.

Hvis de ikke er på stedet må testeren vente i hele 60 minutter før avreise.

Kanskje du også liker

Wigan Athletic-supportere krever EFL-støtte og etterforskning

Wigan Athletics offisielle supporterklubb har skrevet til Football League for å kreve en «full undersøkelse» av hvordan klubben er i administrasjon. The Latics kom under …

Les Mer

Dagens bursdagsbarn – Tim Robbins

Dagens bursdagsbarn er selveste skuespilleren Tim Robbins som vi kjenner fra store klassikere i filmverden, en som alle husker Robbins i, som er en stor …

Les Mer

MOM er kansellert etter åtte sesonger

CBS kunngjorde onsdag at komedien fra Chuck Lorre med Allison Janney i hovedrollen slutter i mai etter åtte sesonger. «I løpet av de siste åtte …

Les Mer