Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Christian Mbulu: Morecambe og tidligere-Motherwell-spiller er død i en alder av 23 år

Morecambe-forsvarer Christian Mbulu er død i en alder av 23 år.

Den tidligere Motherwell-spilleren begynte sin profesjonelle karriere i Millwall og representerte også Brentwood, Braintree og Crewe.

London-fødte Mbulu flyttet til Morecambe i januar, etter en kort tid hos Crewe Alexandra FC.

I en uttalelse beskrev Morecambe Mbulu som et «ekstremt populært medlem av troppen og sier nyheten om hans plutselige og utrulige bortgang har vært et sjokk for oss alle.

Klubben legger til:

Hans tap vil bli smertefullt følt av alle som hadde gleden av å kjenne ham.

Han gjorde syv opptredener for Crewe etter å ha signert en kortvarig avtale i oktober og signert for League Two-siden Morecambe i januar til sesongslutt, og gjorde tre opptredener.

Crewe-sjef David Artell sier til BBC Radio Stoke:

Han smilte alltid, han var en optimistisk fyr, og du kunne se at han hadde blitt oppdratt ordentlig. Han hadde god moral, arbeidsetikken hans var fantastisk, og han var alt du ville ønske i et menneske. Det er så trist.

Mbulu tilbrakte en sesong med Motherwell etter at han kom fra Millwall i 2018, og gjorde seks ligaopptredener i løpet av sin tid på Fir Park.

Vi er sjokkerte over å høre om nyheten om Christians død, sier styreformann Jim McMahon. Han var en så vennlig og hyggelig ung mann som vi elsket å ha rundt Fir Park.

Våre tanker er med familien hans i løpet av denne utrolig vanskelige tiden.

Christian Mbulu er født 6.august,1996 i Newham, England og døde 26.mai i Cottam som ligger i Lancashire, England. Til sammen ble det 83 kamper, 2 mål i karrieren. Politiet ble kalt til hjemmet hans klokken 13.30, og behandlet ikke dødsfallet som mistenkelig. Vi minnes Christian Mbulu som vil bli husket til evig tid!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Store endringer på dagtid på NRK P1 fra 2.januar 2020

Etter 25 år som NRK P1 største radioprogram går det mot slutten for Norgesglasset med programlederne Pål Hovengen Plassen og Mari W. Svenning i spissen …

Les Mer

Strømmetjenesten HBO Max har premiere i USA 27.mai

Warner Media har satt en lanseringsdato for HBO Max. Strømmetjenesten debuterer 27. mai i USA. Tjenesten lanseres med serier som inkluderer Anna Kendricks Love Life, …

Les Mer

Ronny Deila er tapt for Vålerenga Fotball – Klar for New York City FC

Ronny Deila er tapt for Vålerenga Fotball. Porsgrunn-gutten blir ny trener for MLS-klubben New York City FC. Ronny Deila blir hovedtrener for en klubb som …

Les Mer

Reklame