Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Christian Mbulu: Morecambe og tidligere-Motherwell-spiller er død i en alder av 23 år

Morecambe-forsvarer Christian Mbulu er død i en alder av 23 år.

Den tidligere Motherwell-spilleren begynte sin profesjonelle karriere i Millwall og representerte også Brentwood, Braintree og Crewe.

London-fødte Mbulu flyttet til Morecambe i januar, etter en kort tid hos Crewe Alexandra FC.

I en uttalelse beskrev Morecambe Mbulu som et «ekstremt populært medlem av troppen og sier nyheten om hans plutselige og utrulige bortgang har vært et sjokk for oss alle.

Klubben legger til:

Hans tap vil bli smertefullt følt av alle som hadde gleden av å kjenne ham.

Han gjorde syv opptredener for Crewe etter å ha signert en kortvarig avtale i oktober og signert for League Two-siden Morecambe i januar til sesongslutt, og gjorde tre opptredener.

Crewe-sjef David Artell sier til BBC Radio Stoke:

Han smilte alltid, han var en optimistisk fyr, og du kunne se at han hadde blitt oppdratt ordentlig. Han hadde god moral, arbeidsetikken hans var fantastisk, og han var alt du ville ønske i et menneske. Det er så trist.

Mbulu tilbrakte en sesong med Motherwell etter at han kom fra Millwall i 2018, og gjorde seks ligaopptredener i løpet av sin tid på Fir Park.

Vi er sjokkerte over å høre om nyheten om Christians død, sier styreformann Jim McMahon. Han var en så vennlig og hyggelig ung mann som vi elsket å ha rundt Fir Park.

Våre tanker er med familien hans i løpet av denne utrolig vanskelige tiden.

Christian Mbulu er født 6.august,1996 i Newham, England og døde 26.mai i Cottam som ligger i Lancashire, England. Til sammen ble det 83 kamper, 2 mål i karrieren. Politiet ble kalt til hjemmet hans klokken 13.30, og behandlet ikke dødsfallet som mistenkelig. Vi minnes Christian Mbulu som vil bli husket til evig tid!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Tidligere medlemmer fra Nirvana gjenforent sammen med St. Vincent, Beck og Dave Grohls datter for en kveld

De tidligere medlemmene av Nirvana ble gjenforent for en kveld på Heaven is Rock & Roll Gala på Palladium i Los Angeles lørdag kveld. Det …

Les Mer

After Life er tilbake med ny sesong som vil ha premiere på Netflix 24.april

Etter et år pause er endelig After Life tilbake med ny sesong på Netflix. Serien fortsetter der sesong 1 slapp som handler om en sørgende …

Les Mer

Robin Van Persie tilbake i Feyenoord som trener

Den tidligere Arsenal og Manchester United-spissen Robin van Persie har returnert til barndomsklubben Feyenoord som trener. Robin Van Persie (37) hadde en avsluttende sesong som …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly