Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Coronavirus: ATP Tour tar seg en ufrivllig ferie i seks uker på grunn av utbrudd

ATP Tour har utsatt all tennis i seks uker på grunn av eskalerende helse- og sikkerhetsproblemer som følge av coronavirus-utbruddet. Alle turneringer på ATP Tour og ATP Challenger Tour er avlyst til 27. april.

ATP har kunngjort en seks ukers suspensjon av mennenes profesjonelle tennistur på grunn av eskalerende helse- og sikkerhetsproblemer som følge av det globale utbruddet av COVID-19, Suspensjonen betyr alle ATP Tour og ATP Challenger Tour arrangementer planlagt frem til og med 20. april vil ikke finne sted.

De berørte ATP Tour-arrangementene er Miami Open presentert av Itau, Fayez Sarofim & Co amerikanske menns Clay Court Championships i Houston, Grand Prix Hassan II i Marrakech, Rolex Monte-Carlo Masters, Barcelona Open Banc Sabadell, og Hungary Open i Budapest.

Dette er ikke en beslutning som ble tatt lett, og det representerer et stort tap for våre turneringer, spillere og fans over hele verden, sier Andrea Gaudenzi, styreleder for ATP.

Vi tror imidlertid at dette er den ansvarlige handlingen som trengs på dette tidspunktet for å beskytte helse og sikkerhet for våre spillere, ansatte, det bredere tennissamfunnet og allmenn folkehelse i møte med denne globale pandemien.

Den verdensomspennende arten av vår idrett og den internasjonale reisen som kreves, gir betydelige risikoer og utfordringer i dagens omstendigheter, og det samme gjør de stadig mer restriktive direktiver gitt av lokale myndigheter. Vi fortsetter å overvåke dette på daglig basis, og vi ser frem til at ATP Tour gjenopptas når situasjonen bedres. I mellomtiden er våre tanker og ønsker alle de som har blitt rammet av viruset.

Kanskje du også liker

Stjørdals-Blink Fotball og Grorud Fotball er klare for OBOS-Ligaen

Årets sesong er nå over i Postnord-Ligaen og her er det vinnere og tapere. Vi starter først med vinnerne: Stjørdals-Blink Fotball rykker opp til OBOS-Ligaen …

Les Mer

Lauren Cohan er tilbake i The Walking Dead

Gledelig nyheter for fansen av The Walking Dead som har premiere på sesong 10 i morgen (søndag) i USA. Lauren Cohan som spiller Maggie er …

Les Mer

Drømmen om jobb som endelig ble realisert i en alder av 42 år

I alle år har jeg drømt om en jobb i samfunnet. For en uke siden ble det realistisk da jeg fikk beskjed fra NAV at …

Les Mer

Reklame