Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Coronavirus: ATP Tour tar seg en ufrivllig ferie i seks uker på grunn av utbrudd

Reklame

ATP Tour har utsatt all tennis i seks uker på grunn av eskalerende helse- og sikkerhetsproblemer som følge av coronavirus-utbruddet. Alle turneringer på ATP Tour og ATP Challenger Tour er avlyst til 27. april.

ATP har kunngjort en seks ukers suspensjon av mennenes profesjonelle tennistur på grunn av eskalerende helse- og sikkerhetsproblemer som følge av det globale utbruddet av COVID-19, Suspensjonen betyr alle ATP Tour og ATP Challenger Tour arrangementer planlagt frem til og med 20. april vil ikke finne sted.

De berørte ATP Tour-arrangementene er Miami Open presentert av Itau, Fayez Sarofim & Co amerikanske menns Clay Court Championships i Houston, Grand Prix Hassan II i Marrakech, Rolex Monte-Carlo Masters, Barcelona Open Banc Sabadell, og Hungary Open i Budapest.

Dette er ikke en beslutning som ble tatt lett, og det representerer et stort tap for våre turneringer, spillere og fans over hele verden, sier Andrea Gaudenzi, styreleder for ATP.

Vi tror imidlertid at dette er den ansvarlige handlingen som trengs på dette tidspunktet for å beskytte helse og sikkerhet for våre spillere, ansatte, det bredere tennissamfunnet og allmenn folkehelse i møte med denne globale pandemien.

Den verdensomspennende arten av vår idrett og den internasjonale reisen som kreves, gir betydelige risikoer og utfordringer i dagens omstendigheter, og det samme gjør de stadig mer restriktive direktiver gitt av lokale myndigheter. Vi fortsetter å overvåke dette på daglig basis, og vi ser frem til at ATP Tour gjenopptas når situasjonen bedres. I mellomtiden er våre tanker og ønsker alle de som har blitt rammet av viruset.

Kanskje du også liker

Ny musikk april, del 1 – 2020

I denne spesielle tiden med covig-19 (Coronaviruset) er det viktig å ikke stoppe opp og leve litt og lytte til den gode musikken vår verden …

Les Mer

Manchester United er enige om å signere Odion Ighalo

Manchester United har avtalt en avtale om å signere spiss Odion Ighalo på en seks måneders låneavtale i påvente av medisinsk behandling. 30-åringen, som har …

Les Mer

Iced Earths Jon Schaffer er nå i varetekten til US Marshals Service

Iced Earth and Demons & Wizards gitarist Jon Schaffer er nå i varetekt til US Marshals Service etter hans utlevering til Washington DC etter å …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly