Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Coronaviruset: Southampton FC første Premier League-klubb som kunngjør at spillere vil utsette en del av lønningene frem til juni

Southampton FC har blitt den første Premier League-klubben som kunngjør at spillerne vil utsette en del av lønningene midt i coronavirus-pandemien.

Manager Ralph Hasenhuttl og hans stab, så vel som styret vil også vedta tiltaket frem til juni. Premier League-klubber sa tidligere at de ville be spillerne ta et lønnskutt på 30% for å beskytte arbeidsplasser. Imidlertid sa Profesjonell fotballspillers forening at det ville ramme skatteinnskudd til NHS. Mandag lanserte Premier League-spillerne #PlayersTogether-initiativet for å generere og dele ut midler til NHS.

Southampton har også sagt at de ikke vil bruke regjeringens permisjonsordning i løpet av april, mai og juni, og alt personell som ikke utsetter lønnen vil «fortsette å motta 100% av lønnen». Newcastle United, Tottenham, Bournemouth og Norwich City hadde allerede gitt beskjed om at de vil løfte noen ikke-spillende ansatte, mens Liverpool snudde om avgjørelsen.

Southampton sier at handlingene til spillerne, trenerne og direktørene i å utsette lønnen vil «bidra til å beskytte fremtiden til klubben, personalet som jobber i det og samfunnet vi tjener».

Premier League har blitt utsatt på ubestemt tid på grunn av spredningen av coronaviruset. Spillerne har forhandlet klubb for klubb-basis om foreslåtte lønnskutt etter at samtaler rettet mot en kollektiv lønnsavtale som svar på coronaviruset-krisen brøt sammen i helgen som var.

Klubben fra Sørøst-England er en unik klubb som viser storhet som mangler ord. Her vil The Saints vinne masse på, ikke minst med å få mange nye supportere til klubben. Her bør andre klubber i Premier League komme etter!!

Kanskje du også liker

Tidligere Manchester United-spiller Darron Gibson klar for Salford City FC

Den tidligere Manchester United-pilleren Darron Gibson (32) har signert for League Two-klubben Salford City på en kortsiktig avtale. Midtbanespilleren kom gjennom ungdommens rekker i Manchester …

Les Mer

Tom Meighan – Tidligere vokalist i Kasabian forlater Kasabian på grunn av personlige problemer

Den tidligere vokalisten i det britiske bandet Kasabian, Tom Meighan har påberopt seg skyldig i vold tidligere i denne uken. Meighan er dømt til 18 …

Les Mer

Finn Christian Jagge er død

I ettermiddag kom den triste nyheten at Finn Christian Jagge (Finken) er død 54 år etter akutt sykdom. – Vår største kjærlighet, vår største helt …

Les Mer