Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Coronaviruset: Southampton FC første Premier League-klubb som kunngjør at spillere vil utsette en del av lønningene frem til juni

Southampton FC har blitt den første Premier League-klubben som kunngjør at spillerne vil utsette en del av lønningene midt i coronavirus-pandemien.

Manager Ralph Hasenhuttl og hans stab, så vel som styret vil også vedta tiltaket frem til juni. Premier League-klubber sa tidligere at de ville be spillerne ta et lønnskutt på 30% for å beskytte arbeidsplasser. Imidlertid sa Profesjonell fotballspillers forening at det ville ramme skatteinnskudd til NHS. Mandag lanserte Premier League-spillerne #PlayersTogether-initiativet for å generere og dele ut midler til NHS.

Southampton har også sagt at de ikke vil bruke regjeringens permisjonsordning i løpet av april, mai og juni, og alt personell som ikke utsetter lønnen vil «fortsette å motta 100% av lønnen». Newcastle United, Tottenham, Bournemouth og Norwich City hadde allerede gitt beskjed om at de vil løfte noen ikke-spillende ansatte, mens Liverpool snudde om avgjørelsen.

Southampton sier at handlingene til spillerne, trenerne og direktørene i å utsette lønnen vil «bidra til å beskytte fremtiden til klubben, personalet som jobber i det og samfunnet vi tjener».

Premier League har blitt utsatt på ubestemt tid på grunn av spredningen av coronaviruset. Spillerne har forhandlet klubb for klubb-basis om foreslåtte lønnskutt etter at samtaler rettet mot en kollektiv lønnsavtale som svar på coronaviruset-krisen brøt sammen i helgen som var.

Klubben fra Sørøst-England er en unik klubb som viser storhet som mangler ord. Her vil The Saints vinne masse på, ikke minst med å få mange nye supportere til klubben. Her bør andre klubber i Premier League komme etter!!

Kanskje du også liker

Jahn Teigen er død

Verden ble litt mer fattig nå. Tusen hjertelig takk for god og dårlig musikk, som har gjort deg til den folkekjære artisten du ble Jahn Teigen. …

Les Mer

Skuespiller Rip Torn er død

Den amerikanske skuespilleren Rip Torn er død, melder AP. Han ble 88 år gammel. Torn døde tirsdag ettermiddag i sitt hjem med familien sin til stede. …

Les Mer

Pearl Jam – Gammel kjærlighet ruster aldri

En sen april dag i 1994 og jeg var 19 år og relativt en stor beundrer av Grunge stilen allerede. Det syntes på hele meg. …

Les Mer

Reklame