Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Courtney Love antyder at Hole kan gjenforenes som band

Reklame

Courtney Love (Hole) sier at hun har tatt gitartimer og skrevet sanger under nedstengingen de siste ni månedene.

Courtney Love har igjen antydet at bandet kan reformere seg i 2021.

Love, som for tiden bor i London kom med kommentarene i et intervju med NME. «Før jeg kom tilbake hadde jeg faktisk Melissa Auf der Maur, og Patty Schemel, kommet med teknologien vår til dette gamle øvingsstudioet. Vi hadde en god økt, men det tar litt tid å komme tilbake i rytmen til det hele.

«Det er noe jeg gjerne vil gjøre, og jeg har tatt gitartimer over Zoom under nedstengingen, og jeg skriver igjen så vi får se!

I oktober 2019 la Love ut et bilde på Instagram fra øvelsen, og viste seg selv, Schemel og Auf Der Maur, med bildeteksten: “Hvem er rusten? Damer !!! ” bruker hashtags #hole, #rehearsal, # i kveld og #hollywood.

Senere kommenterte hun: «Vi er så rustne. Bare å finne veien gjennom sanger og sanger vi liker n riffs og se hva som er! Det er kult. Det er hyggelig å være sammen.»

I mai 2019 snakket Love med The Guardian om muligheten for Hole-reformering for 25-årsjubileet for det klassiske albumet Live Through This fra 1994, og sa: «Vi snakker definitivt om det. Det er ingenting galt med å hedre fortiden din; jeg har bare vært snill av oppdaget det. Hvis du ikke gjør det, vil folk skrive om historien, og du vil bli en ubeleilig kvinne. »

Love har antydet et gjenforening med Hole så lenge siden 2014, da de fire bandmedlemmene – inkludert gitaristen Eric Erlandson kom sammen i studioet, og vekket håpet om en oppfølging av 2002’s Celebrity Skin. Love antydet imidlertid senere at spenningen i gruppen var høy, og sa: «Ingenting kan skje, og nå slår bandet ut med meg.»

I et intervju med Inquirer.net i juli samme år sa Love: ”Jeg vil ikke komme på oldies-kretsen. Jeg trenger ikke gjøre det for penger. Jeg vil legge ut musikk som er aktuell i dag. Å være en av de siste kyllingene i et rock and roll-band er et rart sted å være. Det er skummelt å ikke selge ut.

I 2016 delte hun et Instagram-innlegg som viste henne med Auf der Maur og Schemel med bildeteksten: «With the girls, serve up a Hole lot of something… maybe.»

I år skulle Love og Auf der Maur opptre på Planned Parenthood’s Bans Off My Body-arrangement i mars sammen med Perry og Etty Farrell og andre, men showet ble skrinlagt da restriksjoner for nedstengingen ble implementert.

Hole ble grunnlagt i 1980 i Los Angeles, California, USA som hadde sin storhetstid på 90-tallet med hits som Miss World, Doll Parts, Violet, Celebrity Skin, Malibu, Awful. Bandet har bokstavelig vært sentralt i den alternative rocken/grungen på 90-tallet med bortgangen til Courtney Loves ektemann, Kurt Cobain (Nirvana), og bassisten Kristen Pfaff  som døde to måneder etter Kurt av en overdose med heroin.

Hole var et av de mest kommersielt vellykkede kvinnelige frontalternativene i historien, og solgte over 3 millioner plater i USA mellom 1991 og 2010. Til tross for Loves ofte polariserende rykte i media, fikk Hole jevnlig kritisk ros for produksjonen, og ble ofte kjent for den dominerende feministiske kommentaren som ble funnet i Loves tekster, som forskere har kreditert som «artikulerer en tredje bølge feministisk bevissthet».  Loves undergravende scene og offentlige image falt sammen med bandets sanger, som uttrykte smerte, sorg og sinne, men et underliggende budskap om overlevelse, spesielt overlevelse i møte med overveldende omstendigheter.

Hole har sluppet fire studio albumer fra 1901 til 2010 som er disse

Sist originalbesetningen i Hole var sammen var da Celebrity Skin kom ut i 1998. Det er 22 år siden det, og er det lov å håpe på en gjenforening med en av mine favoritter på slutten av 90-tallet? Lov å håpe – Bokstavelig talt så tror jeg mange fans av Hole ønsker dette velkommen, rett og slett på grunn av historien med Hole og Courtney Love som et menneske. Denne gjenforeningen ønskes veldig velkommen!!

Kanskje du også liker

Sean Reinert fra Cynic og Death er død

Sean Reinert, den banebrytende trommeslageren bak flere death metal-grupper, inkludert Cynic og Death, er død. Reinert ble 48 år. Ifølge tjenestemenn ble Reinert funnet i …

Les Mer

Skuespilleren Sam Lioyd er død

Sam Lloyd skuespiller som er mest kjent for å spille advokat Ted Buckland på Scrubs, og også gjestet i flere populære serier som Seinfeld og …

Les Mer

Ny musikk mars – del 2, 2020

I siste del av ny musikk først som lovet skulle komme på siste dag i mars skal du få den store gleden til å se …

Les Mer