Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Criminal Minds er tilbake som serie etter et år og det nye hjemmet til den populære serien er Paramount +

Ja du hørte rett. Criminal Minds er tilbake som antalogiserie som skal være på 10 episoder. Skuespillerne og serieskaper Erica Messer er tilbake i førersete i den svært populære serien som gikk sin seiersgang fra 22.september, 2005 til 19.februar, 2020.

Det forrige hjemmet til Criminal Minds var på CBS. Det nye hjemmet er nå på strømmetjenesten Paramount + som har blåst liv i serien. Strømmetjenesten satser globalt og kommer til Norge 25. mars.

Andre serier som strømmetjenesten har børstet støv av som har fått en ny vår er CSI, Dexter som mange fans inkludert undertegnede til å juble når seriene er tilbake på TV. CBS All Access vil bli omdøpt som Paramount + 4. mars 2021, som en del av utvidelsen til å inneholde innhold fra ViacomCBSs andre merker.

Paramount + vil også utvide til internasjonale markeder, med utgangspunkt i Latin-Amerika på dagen for tjenestemerkingen, etterfulgt av Norden 25. mars 2021 og Australia i midten av 2021. Serier som går på strømmetjenesten er disse:

The Good Fight, Star Trek:Discovery, Star Trek: Picard, The Stand, Coyote, No Activity, Why Women Kill, Texas 6. The Animal Rescue Show, The Offer. Grease: Rise of the Pink Ladies, Black Gold, From Cradle to Stage, The Weekly Show with Trevor Noah, Insider Amy Schumer,

Med nordenlanseringen vil abonnentene få tilgang til mer enn 6.000 filmer og serieepisoder fra Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV og Nickelodeon. Mer viktig er det at alle fremtidige serier fra blant annet Showtime kun vil bli tilgjengelig på Paramount+.

– Kelly Day, President of Streaming, ViacomCBS Int.

I dag går Paramount+ ut med abonnementsprisen, som legger seg på hyggelig lave 69,- i måneden.

Nye abonnenter vil kunne se tjenesten gratis over en syvdagers prøveperiode. Se en traileren til hva som vil komme på den nye strømmetjenesten som vil komme til Norge 4.mars!! Vi gleder oss!!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien: Kate Pierson fra The B-52’s er 72 år i dag

Catherine Elizabeth Pierson (bedre kjent som Kate Pierson) ble født 27.april,1948 i Weehawken, New Jersey, USA. Hun er en amerikansk sanger, lyriker og en av …

Les Mer

Simon Grayson er tilbake som manager i Blackpool FC

Blackpool Football Club er glad for å kunngjøre at Simon Grayson skal komme tilbake som manager på en toårig kontrakt. 49-åringen, som startet sin karriere …

Les Mer

Tom Meighan – Tidligere vokalist i Kasabian forlater Kasabian på grunn av personlige problemer

Den tidligere vokalisten i det britiske bandet Kasabian, Tom Meighan har påberopt seg skyldig i vold tidligere i denne uken. Meighan er dømt til 18 …

Les Mer