Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dagen i dag i musikkhistorien – Marie Osmond er 60 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien

Olive Marie Osmond (født 13. oktober 1959) er en amerikansk sanger, skuespiller, forfatter, filantrop, talkshow-vert og et medlem av show-forretningsfamilien The Osmonds. Selv om hun aldri var en del av familiens sanggruppe, fikk hun suksess som solo countrymusikkartist på 1970- og 1980-tallet.

Hennes mest kjente sang er en nyinnspilling av countrypop-balladen Paper Roses som du ser under.. Fra 1976 til 1979 var hun og hennes sangerbror Donny Osmond vertskap for TV-showet Donny & Marie. 9. september 2019 hadde Osmond premiere som ny vert for The Talk.

Marie er yngst av fem barn som har holdt det gående siden 1959. Paper Roses er opprinnelig en låt fra 1960 som ble fremført av Anita Bryant. I 1973 kom Marie Osmond med coverversjonen som gikk rett inn på 2.plass i Storbritannia, 5.plass på Billboard.

Osmond er medlem av Republicanparty. Hun har imidlertid uttalt at hun ikke er en politisk person. I februar 2016 ble Osmond og broren Donny karakterisert på Madame Tussauds i Las Vegas. Figurene er kledd i kostymer søsknene ga fra deres show i Las Vegas.

Marie er medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Marie har vært gift tre ganger, har åtte barn, har vært aktiv siden 1973, som har en verdi på 24.millioner dollar.

Gratulerer så mye med 60-årsdagen Marie som har påvirket mange med sin fantastiske aura og personlighet.

Kanskje du også liker

Konsertanmeldelse: Five Finger Death Punch med support av Megadeth

Five Finger Death Punch inntok Oslo Spektrum Torsdag kveld med en vegg av hits på løpende bånd. Man hev alt man hadde av sjarm og …

Les Mer

30 år siden skrekkfilm-klassikeren Tremors kom ut på kino

I dag er det 30 år siden den amerikanske komedie/skrekkfilm-klassikeren, Tremors (Marksommer) kom ut på kino. Regi er ved Ron Underwood som senere slo til …

Les Mer

Ukens leder: My Little Pony – underholdning for alle

Ukens leder av Lars Nicolai og sønnen Nicolai på 12 år. Folk i alle aldre, unge og gamle samler seg rundt tv apparatene for å …

Les Mer

Reklame