Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dagen i dag i musikkhistorien – Marie Osmond er 60 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien

Olive Marie Osmond (født 13. oktober 1959) er en amerikansk sanger, skuespiller, forfatter, filantrop, talkshow-vert og et medlem av show-forretningsfamilien The Osmonds. Selv om hun aldri var en del av familiens sanggruppe, fikk hun suksess som solo countrymusikkartist på 1970- og 1980-tallet.

Hennes mest kjente sang er en nyinnspilling av countrypop-balladen Paper Roses som du ser under.. Fra 1976 til 1979 var hun og hennes sangerbror Donny Osmond vertskap for TV-showet Donny & Marie. 9. september 2019 hadde Osmond premiere som ny vert for The Talk.

Marie er yngst av fem barn som har holdt det gående siden 1959. Paper Roses er opprinnelig en låt fra 1960 som ble fremført av Anita Bryant. I 1973 kom Marie Osmond med coverversjonen som gikk rett inn på 2.plass i Storbritannia, 5.plass på Billboard.

Osmond er medlem av Republicanparty. Hun har imidlertid uttalt at hun ikke er en politisk person. I februar 2016 ble Osmond og broren Donny karakterisert på Madame Tussauds i Las Vegas. Figurene er kledd i kostymer søsknene ga fra deres show i Las Vegas.

Marie er medlem av Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige. Marie har vært gift tre ganger, har åtte barn, har vært aktiv siden 1973, som har en verdi på 24.millioner dollar.

Gratulerer så mye med 60-årsdagen Marie som har påvirket mange med sin fantastiske aura og personlighet.

Kanskje du også liker

Tool mottok drapstrusler over forsinkelse av albumet

Tool avslører at frontmann Maynard James Keenan mottok drapsstrusler fra fansen over forsinkelser i utgivelsen av det kommende albumet Fear Inoculum. Tool mottok drapstrusler fra …

Les Mer

Skuespiller Rip Torn er død

Den amerikanske skuespilleren Rip Torn er død, melder AP. Han ble 88 år gammel. Torn døde tirsdag ettermiddag i sitt hjem med familien sin til stede. …

Les Mer

Robin Van Persie tilbake i Feyenoord som trener

Den tidligere Arsenal og Manchester United-spissen Robin van Persie har returnert til barndomsklubben Feyenoord som trener. Robin Van Persie (37) hadde en avsluttende sesong som …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly