Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dale Stephens klar for Burnley FC

Ny signeringen Dale Stephens vil sannsynligvis komme i troppen til Sean Dyche for å møte Southampton

Dale Stephens er i rammen for en mulig debut på lørdag da Clarets spiller på Turf Moor.  Midtbanespilleren ble i går med Burnley på en to-årig avtale fra Brighton.

«Det som er bra er at Dale har vært aktiv før sesongen ble sparket i gang,» sier manager Sean Dyche i en uttalelse til klubbens nettside.

”Han har hatt noen dager der han ikke har gjort mye, men vi testet ham i går, og han testet bra, så vi synes han har god basefitness.

«Jeg vurderer absolutt at han kunne gå inn i troppen til helgen, så det er nyttig.»

Bolton-fødte Stephens har blitt Clarets ‘første ignering av sommerovervinduet, og i en alder av 31 tilføyer han både erfaring til Dyches tropp.

«Han er en spiller jeg har likt en stund,» la Burnley-sjefen til.

“Han har opplevd på forskjellige nivåer av fotballpyramiden, men han har spilt i Premier League de siste sesongene og gjort det bra.

“Han er en god spiller, og jeg tror han vil passe godt inn her.

“Han får tak i hva det handler om. Han vil kjenne spillerne våre og vil ha spilt mot de fleste av dem et par ganger, så jeg tror han vil passe veldig bra, effektivt og ganske raskt, håper jeg. »

Fangsten av Stephens legger til Clarets sentrale midtbanealternativer da Jack Cork fortsetter å komme seg etter skade.

Dale Stephens (31) har allerede spilt for åtte klubber før han valgte å gå til Burnley FC, i Brighton Hove & Albion fikk midtbanespilleren 213 kamper, 14 mål fra 2014 til 2020. Det blir spennende å se 31-åringen fortsatt leverer som garantert får nye fans etter overgangen til stoltheten fra Lancashire!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Lynne fra Electric Light Orchestra er 71 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Jeff Lynne (vokalist, låtskriver, grunnlegger) av det legendariske bandet Electric Light Orchestra ble født på denne dagen i Erdington, Birmingham, England i 1947. …

Les Mer

Filmanmeldelse: Toy Story 4 av Lars Nicolai Skjølingstad

Dere trodde at det var slutt på universet da Andy ga bort lekene sine, Woody, Buzz Lightyear, Dino, herr og fru Potethue og de andre …

Les Mer

Faith No More – King for a Day…Fool for a Lifetime er 25 år i dag

King for a Day … Fool for a Lifetime er det femte studio albumet til San Francisco-baserte bandet Faith No More ble i dag gitt …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly