Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Darrell Clarke ny manager for Port Vale

Reklame

Port Vale er glad for å kunngjøre utnevnelsen av Darrell Clarke som ny manager. Han tar umiddelbart ansvaret for førstelaget med støtte fra Danny Pugh.

42-åringen har med seg en mengde erfaring innen fotballen etter å ha brukt mer enn 25 år i spillet som spiller, trener og manager.

Han var manager i Salisbury City, Bristol Rovers og Walsall hvor han fikk 479 kamper med en gjennomsnittlig seiersprosent på mer enn 44,5 prosent.

Darrell guidet Salisbury til to kampanjer og ledet også Bristol Rovers til to kampanjer til League Two og deretter League One i sesongene 2014/15 og 2015/16. Etter å ha forlatt Rovers i desember 2018 har han guidet Walsall til 11. plass i League Two.

I løpet av sin ledelsestid har Darrell en bevisst erfaring med å utvikle unge spillere. Han har signert en første avtale som vil holde ham i Port Vale til sommeren 2024.

Port Vale medeier og styreleder Carol Shanahan OBE:

“Vi er begeistret for å ha vært i stand til å bringe inn en leder av Darrells kaliber. Han har en så imponerende CV, og hans streben etter fortreffelighet og tørst etter suksess samsvarer med våre ambisjoner for Port Vale. ”

Port Vale FC ligger på en skuffende 18.plass etter 29 serierunder med 32 poeng. Helgens tap mot Tranmere og kampene fremover blir spennende å se om klubben fra Stoke On-Trent vil reise seg. Det er ingen tvil at det skjer mye bra i klubben, den siste tiden har klubben ansatt den tidligere Rochdale-spilleren David Flitcroft som fotballdirektør!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien – Peter Gabriel er 70 år

Dagen i dag i musikkhistorien Peter Gabriel er født 13.februar, 1950 i Chobham, Surrey, England, Han var med på å starte Genesis i 1967 og var vokalist i …

Les Mer

Jim Smith: Tidligere manager i Derby County, Oxford United, Newcastle United og Portsmouth er død

Jim Smith er død 79 år. Den tidligere manageren for Derby County, Oxford United, Newcastle United og Portsmouth er død, 79 år. Den velreisende manageren, …

Les Mer

Topp 10 favoritter – August, del 2, 2019

Musikk – Ekte lidenskap. Musikk gir glede og gleden er alltid med meg når jeg oppdager at favorittene mine kommer med ny musikk, eller jeg …

Les Mer