Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Darren Ferguson har signert en ny kontrakt med Peterborough United FC

Peterborough United FC er glade for å kunngjøre at manageren Darren Ferguson har skrevet en ny langtidskontrakt.

The Posh er glade for å kunngjøre at manager Darren Ferguson har satt penn til papir på en ny tre og et halvt års kontrakt for å beholde ham på Weston Homes Stadium til 2025.

Ferguson sin nåværende avtale utløper nå til sommeren, avslørte at etter korte innledende diskusjoner i sommer ble kontrakten formalisert ekstremt raskt, og han er glad for å forplikte seg til klubben på lang sikt.

«Jeg er glad. Jeg kom til slutten av min nåværende kontrakt til sommeren, men styrelederen og jeg snakket sammen om sommeren og vi ble begge enige om at vi skulle få det gjort når det passet for oss begge med tanke på når vi hadde tid og heldigvis det har skjedd. Medeier Darragh MacAnthony har tilbudt meg avtalen, og jeg er veldig glad for å signere ny kontrakt med klubben.

«Forhåpentligvis kan vi ha mer suksess sammen. Akkurat nå er det en spennende tid, vi er en Sky Bet Championship-klubb og målet er å bygge videre på det og prøve å bli en etablert klubb på dette nivået. Jeg føler at det vanskeligste året er det første året. Vi må jobbe så hardt vi kan for å beholde statusen vår.

«Det er mye vekst og potensial i denne klubben, vi har et nytt stadion i horisonten, treningsfeltet er under utvikling, vi har fortsatt vår filosofi om å hente inn unge spillere og prøve å utvikle dem, og vi har en god gruppe her.

«For meg tikker denne klubben i alle bokser. Jeg har vært her lenge nå, det vil ta meg forbi 50-årsdagen min, jeg tror både klubben og meg er matchet med tanke på ambisjonene til begge. Jeg er en ambisiøs leder, og eierne er ambisiøse mennesker. Det var en enkel avgjørelse å forplikte fremtiden min, sa Ferguson.

Medeier Darragh MacAnthony la til: «Meg selv, Jason og Randy er henrykte over å forlenge kontrakten med fotballklubben. Stabilitet, vekst og forbedring er nøkkelen til klubben på og utenfor banen i årene som kommer. Det er ingen bedre manager i spillet enn vår manager som legemliggjør alt vi tror på.

«Darren er like ambisiøs som alltid og sulten på å etablere oss som et godt fotballag i Sky Bet Championship. Darren Ferguson er sønn av den tidligere manageren Alex Ferguson som anses som en av de største i engelsk fotball!

Kanskje du også liker

Ukens leder: Ashley out – nye eiere i Newcastle United

Endelig! ‘14 years of pain’ Det å mishandle en klubb på den måten er helt forferdelig. En stor klubb som Newcastle fortjener så mye mer. …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Hellbillies – Moss Kulturhus

Anmeldt av Lars og Redaktør. Bildene er tatt og eies av Halvard Henry med Venner. Redaksjonen Halvard Henry med Venner tok en helaften denne gangen …

Les Mer

Ukens leder: SK Brann – Bergens stolthet?

I snart 32 år har jeg bodd i byen mellom de syv fjell. Jeg trodde det skulle være for 2 år, men sånn gikk det …

Les Mer