Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig med Darren Moore (45).

Moore har tidligere vært manager i Premier League og Sky Bet Championship med West Bromwich Albion.
 
– Det føles veldig godt å være tilbake etter å ha vært her før som en spiller å være tilbake som manager er en stor ære for meg.
 
Jeg gleder meg til å bli kjent med alle rundt om i klubben, og rollen virkelig appellerte til meg gitt av Doncaster Rovers.
 
Rovers administrerende direktør Gavin Baldwin legger til:

Jeg er veldig glad for å ha Darren ombord, han var en veldig sterk kandidat, og jeg er sikker på at han er en veldig bra for klubben.
 
Hans verdier stemmer overens med oss og jeg er sikker på at våre støttespillere blir med i eierne og meg selv, og gir ham hjertelig velkommen og ønsker han all godt i klubben. Alle er nå fokusert på å ha en god sesong og bygge mot sesongstart 3.august hjemme mot Gillingham FC.

Kanskje du også liker

Ny musikk først mars, del 1, 2021

Vi er nå inne i den tredje måneden i 2021 som er mars og det slippes ny musikk hele tiden. Det er ikke alltid lett …

Les Mer

Criminal Minds er tilbake som serie etter et år og det nye hjemmet til den populære serien er Paramount +

Ja du hørte rett. Criminal Minds er tilbake som antalogiserie som skal være på 10 episoder. Skuespillerne og serieskaper Erica Messer er tilbake i førersete …

Les Mer

Chelsea leier ut Danny Drinkwater til Burnley FC til januar

Danny Drinkwater som har fått kun 12 kamper i Chelsea etter overgangen fra Leicester City i 2017 har gått på lån til Premier League-klubben Burnley …

Les Mer