Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig med Darren Moore (45).

Moore har tidligere vært manager i Premier League og Sky Bet Championship med West Bromwich Albion.
 
– Det føles veldig godt å være tilbake etter å ha vært her før som en spiller å være tilbake som manager er en stor ære for meg.
 
Jeg gleder meg til å bli kjent med alle rundt om i klubben, og rollen virkelig appellerte til meg gitt av Doncaster Rovers.
 
Rovers administrerende direktør Gavin Baldwin legger til:

Jeg er veldig glad for å ha Darren ombord, han var en veldig sterk kandidat, og jeg er sikker på at han er en veldig bra for klubben.
 
Hans verdier stemmer overens med oss og jeg er sikker på at våre støttespillere blir med i eierne og meg selv, og gir ham hjertelig velkommen og ønsker han all godt i klubben. Alle er nå fokusert på å ha en god sesong og bygge mot sesongstart 3.august hjemme mot Gillingham FC.

Kanskje du også liker

Full krise i Macclesfield Town FC

Macclesfield Town-manager Daryl McMahon og hans assistent Steve Gritt har trekket seg fra sine roller i League Two-klubben. McMahon og Gritt er forstått å være …

Les Mer

Dominik Szoboszlai klar for RB Leipzig

Dominik Szoboszlai (20) har bestemt seg for å bli RB Leipzig i januar-overgangsvinduet, ifølge Sky i Tyskland. Avtalen er nær å bli avsluttet med hans …

Les Mer

The Doors – Morrison Hotel er 50 år i dag

I dag er det 50 år siden The Doors slapp sitt femte studioalbum, Morrison Hotel via Electra Records. Etter kritikken av musikkstilen på det foregående …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly