Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Darren Moore ny manager for Doncaster Rovers

Den tidligere forsvareren med 298 kamper for nettopp Doncaster Rovers som spiller på nivå tre (League One) i engelsk fotball har i dag blitt enig med Darren Moore (45).

Moore har tidligere vært manager i Premier League og Sky Bet Championship med West Bromwich Albion.
 
– Det føles veldig godt å være tilbake etter å ha vært her før som en spiller å være tilbake som manager er en stor ære for meg.
 
Jeg gleder meg til å bli kjent med alle rundt om i klubben, og rollen virkelig appellerte til meg gitt av Doncaster Rovers.
 
Rovers administrerende direktør Gavin Baldwin legger til:

Jeg er veldig glad for å ha Darren ombord, han var en veldig sterk kandidat, og jeg er sikker på at han er en veldig bra for klubben.
 
Hans verdier stemmer overens med oss og jeg er sikker på at våre støttespillere blir med i eierne og meg selv, og gir ham hjertelig velkommen og ønsker han all godt i klubben. Alle er nå fokusert på å ha en god sesong og bygge mot sesongstart 3.august hjemme mot Gillingham FC.

Kanskje du også liker

Bury FC er kastet ut av engelsk fotball

I dag tidlig kom nyheten om at Bury FC som spiller i League 1 (Nivå 3) i engelsk fotball er blitt kastet ut av ligaen. …

Les Mer

West Bromwich Albion tilbake i Premier League

West Bromwich Albion har sikret opprykk til Premier League onsdag til tross for at de ikke klarte å slå Queens Park Rangers i sin siste …

Les Mer

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død

Tidligere AC/DC bassist Paul Matters er død. Nyheten om hans bortgang ble avslørt av vennen Rod Wescombe på Facebook. Matters begynte i AC/DC i 1975 …

Les Mer