Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dave Grohl bekrefter at supergruppa Them Crooked Vultures blir gjenforent

Reklame

Foo Fighters frontfigur Dave Grohl har bekreftet at han har til hensikt å gjenforene Them Crooked Vultures, hans supergruppe med Queens of the Stone Age-sanger Josh Homme og Led Zeppelin bassist John Paul Jones.

Grohl sier til The Australian: Å, ja. Du vet, vi snakker om det hele tiden. Jeg hadde en samtale med Josh om det for ikke så lenge siden. Jeg mener, Them Crooked Vultures er en trommeslagers drøm. Du spiller med den beste bassisten i historien til rock ‘n’ roll, og deretter Josh Homme, som bare er en konseptuell orkan.

Og når du setter deg ned for å syltetøy, tar det bare halvannet minutt før du har noe godt. Jeg mener, John Paul Jones er en så utrolig bassist at han låser seg til deg, og sporet ditt og din følelse. Han er som lim. Og slik blir du en rytmeseksjon i løpet av sekunder.

Og Josh er virkelig spennende; Jeg mener, han og jeg er som brødre. Vi har kjent hverandre i nesten 30 år nå, så vi har et godt forhold på og utenfor scenen. »

Ja, jeg mener, vi snakker om det hele tiden. Dessverre har vi alle andre dagjobber. Det er, tror jeg, et av favorittbandene vi noensinne har vært i, og vi flørter med hverandre om det en gang i blant. Jeg er sikker på at det vil skje igjen. Det er bare et spørsmål om tid. »

Foo Fighters vil gi ut sitt nye album Medicine at Midnight i februar, og en fan har allerede en nyskapende konseptide for sitt neste album. Foo Fighters reagerte bare på fryktelig platesalg. HavregrynApocalypseUtslitt postet på Reddit, “Neste gang bør Foo Fighters gjøre et album som blir sporet live. Så det er dette kommende rockebandet der ute akkurat nå, kalt Dirty Honey (r / dirtyhoney blir med i bevegelsen mens den er ung) – og hvis du ikke har sjekket dem ut, kan jeg ikke anbefale dem nok, de kan bare være det beste rockebandet i verden akkurat nå hvis du spør meg. De har turnert med Alter Bridge, etc.

Uansett, en del av trosbekjennelsen deres er å bringe ytelse tilbake til musikken, i en tid der alt blir sporet individuelt og proverktøy. Det hele spores live som en gruppe. Deres første EP beveger seg absolutt og riller som et resultat.

Bruce Springsteen og E Street Band gjorde nettopp dette på den nyeste platen, og det er et flippin fantastisk album …

Jeg setter pris på den soniske eksperimenteringen og de tunge produksjonselementene som Foo for tiden er interessert i. Det er flott. Men med tanke på hvor sterke og stramme de er som et liveband, vil jeg gjerne se et album som blir gjort på denne måten. Minimale eller ingen overdubs, bare bandet rocker det inn uten annet å veilede dem enn å føle. ”

Them Crooked Vultures med Dave Grohl, John Paul Jones og Josh Homme slapp sitt debutalbum i 2009 i Them Crooked Vulture, som gikk rett inn på 5.plass her i Norge. Trioen ble over natten mine favoritter i 2009, og siden har jeg ventet på oppfølgeren. Nå kan det endelig skje – Jeg venter i spenning!!

Velkommen tilbake Them Crooked Vultures!!

Kanskje du også liker

Topp 10 one hit wonders – 80-tallet

På min nå nedlagte blogg la jeg ut fra 2010 til 2019 Topp 10 lister over filmer, serier, musikk som fascinert meg opp under årene. …

Les Mer

Såpestjernen Roscoe Born er død

Roscoe Born, som brakte liv til mange minneverdig karakter gjennom en lang TV-karriere på dagtid som spenner seg i klassikerne som Santa Barbara og One …

Les Mer

Ukens leder – Syklister til glede og Irritasjon

Sportsavdelingen i redaksjonen, ved programleder Lars i førersetet har satt seg noen hårete mål ved å være mer på sykkelsetet. Dette viste seg å være …

Les Mer