Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Deep Purple er tilbake med nytt album Whoosh! og europaturné starter 31.mai

Deep Purple vil gi ut sitt nye album Whoosh! 12. juni.

Legendene er tilbake med sitt 21. album, det markerer tredje gang de har jobbet med produsent Bob Ezrin, som også produserte 2017’s InFinite og 2013’s Now What ?!

I følge en uttalelse fra bandet var mottoet deres mens de spilte inn albumet: Deep Purple is put the Deep back in Purple. Gitarist Steve Morse sier: Vi har tatt med alt som fikk hele bandet til å smile, inkludert Bob Ezrin. Vi har alltid hatt glede av å lage musikk og ha den utrolige luksusen til et lojal publikum.

Deep Purple har også kunngjort en omfattende europeisk turné for å ledsage albumet. Turen begynner i Moskva 31. mai og avsluttes i Amsterdam 28.oktober. Den britiske etappen av turen begynner i Manchester 2. oktober.

Whoosh! Slippes 12. juni 2020 via på earMUSIC. Den vil være tilgjengelig som CD + DVD Mediabook med en begrenset utgave med en film av deres fulle liveopptreden fra Hellfest 2017 og et times langt videointervju med bassisten Roger Glover og produsenten Bob Ezrin. Det vil også være tilgjengelig på 2LP + DVD-utgave og sett med begrenset opplag.

Låtene på Whoosh finner du under album coveret på legendene fra Hertford, England som har vært aktive siden 1968 med unntatt av åtte år da bandet var oppløst.

1. Throw My Bones
2. Drop the Weapon
3. We’re All the Same in the Dark
4. Nothing at All
5. No Need to Shout
6. Step by Step
7. What the What
8. The Long Way Round
9. The Power of the Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And the Address
13. Dancing in My Sleep

Deep Purple kommer til Norge 27.juni for å spille på Tons of Rock på Ekeberg i Oslo. Undertegnede skal på konserten sammen med gode venner så det blir stas å se legendene spille klassikere som Burn, Child of Time, Hush, Highway Star, Perfect Strangers og Smoke on the Water.

Kanskje du også liker

I dag er det 75 år siden tyskerne trakk seg ut av Norge

I dag er det 75 år siden tyskerne trakk seg ut av Norge etter å ha tapt kampen om sitt drømmerike, og det har blitt …

Les Mer

Leder fra Redaktør – Sårbare grupper blir ikke prioritert i dagens samfunn

Det siste året har vært tungt for mange grupper i samfunnet, spesielt har det gått utover de mest sårbare gruppene, jeg har selv blitt fortalt …

Les Mer

Er det tiden for munnbind i Norge?

Hvor langt må vi gå før vi blir pålagt munnbind i Norge? Akkurat i disse dager er det bare snakk om tid før vi alle …

Les Mer