Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Derby County: Ingen Mike Ashley -tilnærming sier klubbens administrator

Derby Countys administratorer sier at de ikke har blitt kontaktet av eller snakket med tidligere Newcastle-eieren Mike Ashley.

Det ble foreslått i helgen at Ashley kan være interessert i Rams, som er på utkikk etter nytt eierskap.

Andrew Hosking, administrerende direktør i Quantuma og felles administrator i Derby County, sier imidlertid at Ashley ikke har vært i kontakt.

«Vi kan bekrefte at vi verken har blitt kontaktet av oss eller at vi har gått i dialog med Mike Ashley,» sier han i en uttalelse.

«Siden dette er en pågående prosess kan vi ikke kommentere navnene på personene og organisasjonene som har oppfylt disse kriteriene på dette tidspunktet.

«Av de som har returnert en signert hemmeligholdsavtale (NDA), har flere klart å fremskaffe det nødvendige beviset på midler vi har bedt om å bli betraktet som en seriøs budgiver.»

Ashley opphørte sitt 14-årige forhold til Newcastle United da overtakelsen av Magpies-saudiarabisk støtte ble fullført for fem dager siden.

Hosking kommenterte også for første gang Derbys anke mot deres 12 minuspoeng fra den engelske fotballigaen for Rams ‘beslutning om å offisielt gå inn i administrasjonen 22. september.

«Jeg kan bekrefte at det ble anket om klubbens 12 minuspoeng som ble pålagt,» sa han.

«Som en konsekvens har denne saken blitt henvist til et uavhengig voldgiftspanel som vil vurdere representasjoner fra begge parter før de tar en avgjørelse.

«På nåværende tidspunkt vil klubbens poeng totalt på Championship -tabellen forbli uendret.»

Derby, administrert av tidligere Everton, Manchester United og England -legenden Wayne Rooney, ligger for øyeblikket nederst på tabellen i Sky Bet Championship med kun  to poeng etter 11 kamper, syv etter sikkerhet.

Kanskje du også liker

Ukens leder – Broen over Hølen

Bråket rundt Hølensbroa er nå endelig over etter over 20 år med neglisjering. Det siste toget gikk over broen i 1996 og siden den gang …

Les Mer

Ukens leder – Halvard Henry med Venner har vært inne i en vanskelig tid – Nå ser vi fremover

Det har mildt sagt vært en anstrengende tid for Halvard Henry med Venner og ukens hendelser kunne ført til at vi gikk fra hverandre. Konflikter …

Les Mer

David Dushman – Siste overlevende fra Auschwitz-frigjøringen er død i en alder av 98 år

David Dushman, den siste gjenlevende soldaten som deltok i frigjøringen av nazistenes dødsleir i Auschwitz, er død i en alder av 98 år. Dushman, en …

Les Mer