Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Derby County sliter med å overbevise EFL om deres forretninger er i orden

Derby County har i dag blitt satt under en ny overgangsembargo etter at de ikke klarte å overbevise EFL om at de har en vesentlig forretningsplan på plass for resten av sesongen som vil garantere at de kan betale sine utestående fotballregninger, og oppfylle de resterende kampoppsett i mesterskapet.

Som et resultat vil Wayne Rooney ikke være i stand til å gjøre noen nye signeringer denne måneden, og han står faktisk til å miste noen spillere som Phil Jagielka, som har forlatt klubben med umiddelbar virkning. Kontrakten hans skulle gå ut neste uke.

Sky Sports News har blitt fortalt at det var opphetede utvekslinger på Derby’s Moor Farm treningsbane denne morgenen, da nyheten ble videresendt til Rooney og troppen hans.

Administratorene kalte til et møte med alle ansatte i morges for å oppdatere ansatte om den siste situasjonen.

Derbys administratorer har ennå ikke godkjent en foretrukket budgiver for klubben, selv om tidligere Newcastle-eier Mike Ashley fortsatt er klar til å gi et tilbud på 50 millioner pund, dersom han skulle få grønt lys av Quantuma, som nå styrer Derbys økonomi.

Det har ikke kommet noen kommentarer om saken fra EFL i dag, men de har understreket at de fortsatt jobber tett med Derby for å prøve å finne løsninger på deres økonomiske problemer.

Situasjonen til The Rams er prekær og dagens nyhet hjelper lite og klubben vil slite veldig å sikre plassen i Sky Bet Championship, som har hjemmekamp mot Sheffield United lørdag 15. januar. Alt annet en poeng er bonus for 138-åringen som har hatt bedre dager!

Kanskje du også liker

Kings of Leons mor Betty Ann Murphy er død

Moren til tre medlemmer av rockebandet Kings of Leon, Betty Ann Murphy, døde denne uken etter at gruppen avlyste to konserter for å være ved …

Les Mer

Kieran Trippier klar for Newcastle United

Newcastle United har signert den engelske forsvarsspilleren Kieran Trippier fra Atletico Madrid for 12 millioner pund pluss tillegg. 31-åringen er Newcastles første signering siden en …

Les Mer

Raphael Varane klar for Manchester United

Manchester United har fullført signeringen av midtstopperen Raphael Varane fra Real Madrid på en fireårig avtale. Overgangssummen er på 34 millioner pund – som kan …

Les Mer