Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Disney Channel stjernen Cameron Boyce er død

Skuespiller Cameron Boyce kjent for sin rolle i filmserien Descendants og rolle i serien Jessie er død i en alder av kun 20 år.

Boyce’s bortgang ble bekreftet av ABC News av hans familie lørdag kveld. Dødsårsaken ble annonsert som følge av en pågående medisinsk tilstand.

Det er med et dypt tungt hjerte vi rapporterer om at vi i dag mistet Cameron, sier en talsmann på vegne av Boyce-familien. Han døde i søvnen på grunn av et anfall som var et resultat av en pågående medisinsk tilstand som han ble behandlet. Verden er nå utvilsomt uten et av sine lyseste lys, men hans ånd vil leve videre gjennom vennlighet og medfølelse av alle som kjente og elsket ham.

Vi er helt knust av sorgen og ber om personvern i denne svært vanskelig tid da vi sørger over tapet av vår dyrebare sønn og bror. Den unge skuespilleren hadde dedikert seg til veldedighetsarbeid de siste årene, og introduserte tidligere visepresident Joe Biden ved sin Biden Courage Awards i mars, og han ble æret av Pionering Spirit Award på fjorårets Thirst Gala, sponset av Thirst Project, en ideell for hvilket Boyce økte $ 30.000 for å bygge brønner for rent drikkevann i Swaziland.

Boyce, som var fra Los Angeles gjorde sin skuespiller debut i skrekkfilmen Mirrors i en alder av bare 9 år. To år senere, dukket opp i blockbuster-filmen Adam Sandlers Grown Ups.

Han oppnådde først stjernestatus som en av stjernene i Disney Channel-serien Jessie. Han spilte Luke Ross sammen med den eponymiske Jessie Prescott, spilt av Debby Ryan. Jessie ble sendt i fire sesonger og 98 episoder.

Boyces rolle i Descendants -filmene, som førte til nye høyder og seertall fra 2015 til 2017 for Disney Channel.

Fra en ung alder drømte Cameron Boyce om å dele sine ekstraordinære kunstneriske talenter med verden. Som ung mann ble han oppdratt av et sterkt ønske om å gjøre en forskjell i folks liv gjennom sitt humanitære arbeid,» sa en Disney Channel-talsmann . Han var en utrolig talentfull artist, en bemerkelsesverdig omsorgsfull og gjennomtenkt person, og fremfor alt var han en kjærlig og dedikert sønn, bror, barnebarn og venn.

Vi tilbyr våre dypeste kondolanser til hans familie, skuespillere medmennesker og kolleger og bli med sine mange millioner fans i å sørge for at han går for tidlig. Han vil bli savnet.»

Boyce, som hadde 8,1 millioner tilhengere på Instagram, hadde nettopp postet en head shot av seg selv på fredag. Han skulle også være med i den nye HBO-serien Mrs Fletcher med Kathryn Hahn, og TV-spinoffen av filmen American Satan, Paradise City om rockstjerner som navigerer i musikkbransjen .

Cameron Boyce ble født 28.05.99 i Los Angeles, USA og døde 6.juli, 2019 i en alder av 20 år. Han var aktiv fra 2008 helt til det siste og hans beskjeftigelse : Skuespiller, danser, modell, sanger og fjernsynskuespiller.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Dagen i dag i Musikkhistorien: Elvis Presley – Don’t Be Cruel og Hound Dog

Dagen i dag i musikkhistorien i 1956 slapp kongen, Elvis Presley sin dobbeltsidige hit Don’t Be Cruel / Hound Dog. Singelen gikk til 1.plass på …

Les Mer

3 til 1 med Brutus

På min gamle blogg som nå lever sitt eget liv der ute i internettet så hadde jeg en post, som het 3 til 1 med …

Les Mer

Lars Nicolai og sekretær Synnøve tester Take away i Moss

Som en følge av restaurantbransjen i Moss og omegn ligger med brukket rygg for øyeblikket, har redaksjonen i Halvard Henry og co med programleder Lars …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly