Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Dustin Diamond – Saved By The Bell skuespilleren er død

Dustin Diamond, best kjent for å spille Screech på 90-tallsserien Saved By The Bell har gått bort etter en kamp med Stage 4 lungekreft. Skuespilleren ble 44 år.

«Vi er lei oss over å bekrefte at Dustin Diamond gikk bort 1.februar 2021 på grunn av karsinom, sier Diamond’s talentbyrå på 21 år til TVLine.

“Han ble diagnostisert med denne brutale, ubarmhjertige formen for ondartet kreft for bare tre uker siden. På den tiden klarte det å spre seg raskt i hele systemet hans, den eneste barmhjertigheten den viste, var den skarpe og raske henrettelsen. Dustin led ikke. Han trengte ikke å ligge nedsenket i smerte. For det er vi takknemlige. ”

15.januar ble Diamond først innlagt på et sykehus i Florida for å fastslå kreftens type og alvorlighetsgrad. På den tiden avslørte hans representant at Diamond hadde fått en kreftdiagnose på trinn fire, som alle begynte med en klump i halsen.

Diamond var mest kjent for å skildre Samuel “Screech” Powers i fem sesonger av Saved By The Bell, pluss de to filmene og forgjengeren Good Morning, Miss Bliss. Fra 1993-1994 spilte han samme karakter for seriens enestående College Years-sesong, og kom tilbake til rollen nok en gang i ytterligere seks sesonger i Saved By The Bell: The New Class.

I 2009 skrev skuespilleren «Behind the Bell», en tell-all-bok som vekket kontrovers med backstage-historier fra hans dager på settet.

Saved By The Bell ble nylig gjenopplivet (og fornyet) av Peacock, riktignok uten Diamond. Bell 2.0 forklarte Screechs fravær ved å fortelle seerne at han bodde på den internasjonale romstasjonen med roboten Kevin.

Stjernen fortalte TMZ i februar 2020 at ingen hadde kontaktet ham om en rolle i oppfølgingen.

«Av alle rollebesetningsmedlemmene var jeg med i de fleste [episodene], og det er ikke tilfelle lenger hvis jeg ikke er i den nye,» sa Diamond. “Og hvordan har du reddet av Bell uten Screech, ikke sant?. Vi burde alle være en del av dette. ”

I tillegg til arven sin på Bell, dukket Diamond opp i en rekke reality-show, inkludert Celebrity Fit Club, Celebrity Boxing 2, Celebrity Championship Wrestling og Storbritannias Celebrity Big Brother. I 2018 dukket han opp som Screech en aller siste gang i webserien Zack Morris Is Trash.

Dustin Neil Diamond (7. januar 1977 – 1. februar 2021) var en amerikansk skuespiller, regissør, stand-up komiker og musiker best kjent for sin rolle som Samuel «Screech» Powers i Saved By The Bell serien. Skuespilleren var aktiv fra 1987 til sin død. Her i Norge ble vi kjent med Dustin Diamond på TV 3 da kanalen satset hardt på Saved By The Bell, personlig var jeg stor fan av Screech som var en av mine største helter på tv i 1991!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Schalke 04 har sparket David Wagner etter kun to seriekamper av årets Bundesliga

Schalke 04 har sparket manager David Wagner etter at hans lag sluppet inn 11 mål i de to første kampene i årets sesong av Bundesliga. …

Les Mer

Bury FC har fått utsettelse til tirsdag til klokken 17:00 for å fullføre salg og unngå utkastelse fra EFL

Bury FC har blitt gitt til klokken 17:00 på tirsdag for å fullføre et salg som vil forhindre dem fra å bli kastet ut fra …

Les Mer

Halvard Henrys favoritter – Musikkåret 2020

I mange år har jeg laget lister over favoritter som har preget meg gjennom året. Her har det vært mye bra i året som har …

Les Mer