Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Faith No More er endelig tilbake og kommer til Tons of Rock 26.juni, 2020

I 30 år har jeg vært stor fan av Faith No More og i kveld kom Mike Patton og hans venner i bandet ut det fansen har ventet på i fire år.

Faith No More er endelig tilbake!!

I helgen som var fikk bandet oss alle til å lure på hva de skulle komme med av nyhet på tirsdag (I dag). Etter å ha satt opp en nedtellingsklokke, vet vi nå svaret … de kommer til å gjøre flere show!

Bandet kunngjorde en retur til veien sommeren 2020. Så langt er det bare europeiske festivaler som er kunngjort, og det vil være bandets første opptredener i Europa på fem år.

Fem år, fire koloskopier, to rotfyllinger og en håndfull prostataundersøkelser forteller oss at det er på tide å gripe dagen og komme våre tilbake til Europa, sier bandet samlet i en uttalelse. Så langt har bandet bekreftet at de skal spille:

Hellfest, Frankrike (20. juni)
Sunstroke Festival, Irland (13. juni)
Tons of Rock, Norge (26. juni),

Pressemeldingen noterer «flere europeiske festivaler som snart vil bli kunngjort».

30 år kjærlighet til en av verdens deiligste band er endelig tilbake og for en som har alt av bandet er det veldig gledelig å se Billy Gould, Mike Bordin, Roddy Bottum, Mike Patton og Jon Hudson er tilbake på scenen der de hører hjemme. Faith No More kommer til Tons of Rock i Oslo til sommer. Dette blir stas!! Det er bare å bestille billetter med eneste gang!! Her er mine Topp 10 favoritter med San Francisco-heltene som ble grunnlagt så langt tilbake i 1979!!

Kanskje du også liker

På denne dagen i dag i musikkhistorien: Megadeth – Rust In Peace

På denne dagen i dag i musikkhistorien Megadeth kom ut med sitt fjerde studioalbum Rust In Peace. Albumet har åtte låter som inneholder singlene Holy …

Les Mer

Ukens leder – Buss for tog

I det siste 10 årene har vi sett en økende bruk av konseptet buss for tog, særlig langs rutene som går fra Østfold til Oslo …

Les Mer

Falling In Reverse gitarist Derick Jones er død

Falling In Reverse gitarist Derek Jones er død i en alder av 35 år. Hans død ble bekreftet av bandets frontmann Ronnie Radke, som sier …

Les Mer