Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Fear Factory jobber med et nytt album

Fear Factory’s etterlengtede nye album, og dessverre siste med vokalist Burton C. Bell, endelig skjer. Bandet har gått til YouTube for med  coveret til det nye albumet, noe som er merkbart ingenting som det tidligere ryktede Monolith-coveret. Fear Factory noterer seg en utgivelsesdato, forhåndsbestillinger og singel kommer snart.

Tidligere teaset Dino at bandet skulle legge ut ny musikk i 2021. Cazares sa at hovedveien var en pågående juridisk kamp, og prosjektet var foreløpig uten merke, og hadde behov for økonomisk hjelp. Dette førte til at fans oppfordret Dino til å starte en GoFundMe for å bidra til å produsere platen.

Bell distanserte seg fra innsamlingen etter at den ble kunngjort, og la ut på sosiale medier «La meg være tydelig, jeg er ikke en del av, og drar heller ikke nytte av, noen GoFundMe-kampanje.» Cazares begynte å jobbe med å fullføre det nye albumet, og til og med ga ut studiooppdateringer med den nye trommeslageren Mike Heller.

Det har vært mye stridigheter i Fear Factory som regnes å være en gigant i sjangeren Industrial metal. Med exiten til Burton C. Bell så har jeg vært bekymret om de tre gjenværende har en stor byrde å bære på i fortsettelsen. Nå som den nevnte trioen Dino Cazares, Mike Heller og Tony Campos «Static X» er i studio og jobber med det tiende albumet så håper jeg Fear Factory klarer å fornye seg!

Her får du tre sanger med Burton C. Bell på vokal som nå har sitt eget prosjekt i Ascension of the Watchers som har vært aktive siden 2001.

Kanskje du også liker

James Lipton fra Inside the Actors er død 93 år gammel

James Lipton, som avløste den dramatiske kunsten gjennom oppfattende, mest beundrende intervjuer med kjendisskuespillere som vert for Bravo TV-serien Inside the Actors Studio, døde mandag …

Les Mer

West Bromwich Albion tilbake i Premier League

West Bromwich Albion har sikret opprykk til Premier League onsdag til tross for at de ikke klarte å slå Queens Park Rangers i sin siste …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Five Finger Death Punch med support av Megadeth

Five Finger Death Punch inntok Oslo Spektrum Torsdag kveld med en vegg av hits på løpende bånd. Man hev alt man hadde av sjarm og …

Les Mer