Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Fernando Hidalgo – skuespiller og spanskspråklig TV-personlighet er død

Fernando Hidalgo, en kubanskfødt skuespiller, TV-programleder og komiker, døde tirsdag på et sykehus i Miami av komplikasjoner fra COVID-19. Han ble  78 år.

Bortgangen hans ble kunngjort av David M. Matthews som skrev, regisserte og produserte Ernestos Manifesto, en komedie fra 2019 med hovedrollen i Hidalgo som en søt fyr som mister jobben, kjæresten og hjemmet før livet hans snur.

I Miami jobbet Hidalgo som programleder, produsent og sketch-komiker på slike show som Los Casados ​​Felices og El Show de Fernando Hidalgo. Sistnevnte spilte daglig i 15 år og kunne sees i hele Sør-Florida, Puerto Rico, New York og Den Dominikanske republikk.

Etter å ha kommet til Los Angeles, ble han omtalt i The Master of Pulpits (2019) og i en liten Caesars TV-kampanje.

Hidalgo ankom Chicago fra Cuba med familien da han var 11 år og var vert for et spanskspråklig radioprogram før han slo seg ned i Puerto Rico. På 1980-tallet utviklet han og spilte hovedrollen i en versjon av The Newlywed Game i Venezuela, og hadde senere en birolle i TV-komedien El Show de Lopez.

Hidalgo etterlater seg kona Nereida, og barna Fernandito, Marlon, Ronald og Shayra.

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Chris Wilder forlater rollen som manager i Sheffield United

Sheffield United-manager Chris Wilder vil slutte sin rolle på fredag etter nesten fem år med ansvaret. The Blades er på siste plass av Premier League …

Les Mer

10 filmer du bare må se før sommer

Vi er inne i et nytt år og det kommer mange spennende filmer fremover og på min gamle blogg, som nå er lagt ned hadde …

Les Mer

Tidligere Manchester United-spiller Darron Gibson klar for Salford City FC

Den tidligere Manchester United-pilleren Darron Gibson (32) har signert for League Two-klubben Salford City på en kortsiktig avtale. Midtbanespilleren kom gjennom ungdommens rekker i Manchester …

Les Mer