Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Filmanmeldelse: The Best of Enemies

The Best of Enemies er en film fra 2019 som er basert på sann historie fra 1971. Svarte fikk ikke lov til å gå på skole sammen med hvite, o KKK (Ku Klux Klan) dominerte alt til svarte sa ifra, men frykten var stor og rasismen var stor.

Handlingen

I 1971 er borgerettighetsaktivisten Ann Atwater i heftig konflikt med Ku Klux Klan lederen C.P. Ellis. Motvillig går de med på å lage en sommerleir som tar for seg integrering og ny skolepolitikk.

Dommen

Sam Rockwell (The Green Mile), Anne Heche (Donnie Brasco), Babou Ceesay (Rogue One: A Stars Wars Story), Wes Bentley (The Hunger Games),  Bruce McGill (Macgyver, Rizzoli & Isles) leverer i denne filmen fra 2019. The Best of Enemies har fått blandene kritikk av nettsteder som Cinemascore, Metacritic. Personlig har jeg ikke så mye å si enn at jeg satte pris på filmen!

The Best of Enemies kan du se på Apple TV, Google Play, Itunes, SF Anytime og Viaplay. Spilletid er på 2 timer og 13 minutter. Terningkast 4. Anbefales!!

Kanskje du også liker

Ukens gjest på podcasten – Christian Janitz kommer i morgen på Anchor FM og Spotify

I denne uken av ukens podcast har Redaktør vært hos sin venn Christian Janitz (46) for en sending på 38 minutter, som kommer ut i …

Les Mer

Topp 10 – One hit wonders: 70’s

I vår serie i Topp 10 – One hit wonders er vi nå på 1970-tallet. Sist var vi på 80-tallet og som vanlig leverer også …

Les Mer

Justin Townes Earle, sanger/låtskriver og sønn av Steve Earle er død

Justin Townes Earle, sangeren/låtskriveren og sønnen til Steve Earle  er død i en alder av 38 år. Nyheten ble bekreftet på musikerens Facebook-side, med en …

Les Mer