Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Filmanmeldelse: The Father

The Father er en sterk film fra 2020 som handler om en pappa som blir dement på sine gamle dager. Det å se Anthony Hopkins (83) spille Anthony «Pappa» til Anne spilt av fantastiske Olivia Coleman «Tyrannosaur» gjør sterkt inntrykk.

The Father vant Bafta på søndag som er velfortjent. Det å se en pappa som er forgudet av sin datter mister sin verdighet gjør noe med en som ser The Father.

Andre skuespillere som bør legges til er:

Rufus Sewell og Imorgen Pots som viser stor styrke i The Father som fortjener virkelig å bli sett av mange filmelskere. Temaet i denne vakre filmen fra 2020 er demens.

Anthony Hopkins er nå 83 år og viser hvorfor jeg har ment siden 1991 da jeg oppdaget legenden er en av de største i filmhistorien. Mange mener nok at Hopkins største bragder er:

The Silence Of The Lambs. Howard’s End, Legends Of The Fall, Meet Joe Black, Amistad.

Etter å ha sett The Father er jeg ikke tvil. Hans rolle i denne sterke filmen er vakkert på alle nivåer, det gjør inntrykk på en å se filmen som varer i 97 minutter. Terningkast 6. Anbefales på det varmeste!

Kanskje du også liker

Metallica – Ride the Lightning er 35 år i dag

Ride the Lightning er det andre studio albumet til det amerikanske heavy metal-bandet Metallica, ble sluppet på denne dagen i dag i 1984. av det …

Les Mer

Little Richard, Rock & Roll pioner er død

I ettermiddag kom den triste nyheten at en av rockens pionere er død. Little Richard ble 87 år. Richard Wayne Penniman som er hans opprinnelige …

Les Mer

Serbisk eks-spion fengslet for krigsforbrytelser på Balkan

En tidligere sjef for Serbias statlige sikkerhetstjeneste og hans stedfortreder er fengslet for å trene serbiske styrker som utførte drap og etnisk rensing i krigen …

Les Mer