Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Filmstjernen Danny Aiello er død

Veteranskuespilleren Danny Aiello best kjent for sin episke roller i mange anerkjente filmer siden 70-tallet døde torsdag kveld.

TMZ var først ute med å melde om dødsfallet. Familien til filmstjernen har uttalt at han døde på en helseinstitusjon i New Jersey, hvor han fikk behandling for akutt sykdom. Han skal ha dødd like etter at familien hadde dratt hjem etter et besøk.

Det er ikke kjent hva slags sykdom det dreier seg om. 86-åringen etterlater seg kone og tre barn. Den avdøde skuespilleren ble verdensstjerne på starten av 1970-tallet da han begynte å få roller i flere storfilmer. Aiello ble blant annet nominert til Oscar for rollen i Do the Right Thing.

Fansen vil også trolig huske han som Tony Rosato i Gudfaren 2 – en film som til stadighet dukker opp på lister over verdens beste filmer. Sitatet Michael Corleone says hello ble ytret av stjerna i filmen.

Andre filmer Danny vil bli husket for er disse:

Once Upon a Time in America, Ruby, Gudfaren 2, Hudson Hawk, The Purple Rose of Cairo, Harlem Nights, Mistress, Léon, Two Days in the Valley, Dinner Rush, Moonstruck, Jacob’s Ladder og miniserien The Last Don som kom ut i 1997.

Daniel Louis Aiello Jr som er hans opprinnelige navn ble født i 20.juni, 1933 i Manhattan, New York, USA og døde 12.desember, 2019 på et hospital i New Jersey. Skuespilleren var gift med Sandy Cohen fra 1955 helt til sin død som ble 86 år!!

Det er ingen tvil om at vi har mistet en stor skuespiller med bortgangen til Danny Aiello og personlig vil jeg huske filmstjernen best for sine episke roller i Do the Right Thing og en av 90-tallets største filmer i Leon the professional, som har blitt 25 år. Her er et intervju med CBS filmstjernen hadde i 2014 og noen episke scener fra noen favoritter opp under årene. Tusen hjertelig takk for alt Daniel Louis Aiello Jr!!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

El Camino: A Breaking Bad Movie har premiere på Netflix 11.oktober

Det har vært stille fra Breaking Bad siden 2013 da serien gikk for siste gang på TV og vi har bare ventet på når kommer …

Les Mer

Skeid sikret seg kvalikplass etter ny hjemmeseier

Med to serierunder før slutt har Skeid Fotball klart å komme seg til kvalikspill etter at Johnny Per Buduson ble helten for Skeid-oksene etter mål …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Michael Bublé – Telenor Arena

Nå på torsdag gikk turen til hovedstaden for redaksjonen da Tor-Arne og hans kjære var på Telenor Arena sammen med 16.998 tilskuere for å se …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly