Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Fleet Foxes tilbake med et nytt album og gjett om de leverer

Fleet Foxes overrasker stort med å komme ut med sitt fjerde album Shore på internett i dag. Det nye albumet blir gitt ut fysisk 5. februar, og forhåndsbestillinger er åpne nå på lenken nedenfor.

Bandet har også gitt ut en 16 mm road-film med samme navn av Kersti Jan Werdal som viser landskapene i Stillehavet Nordvest som er satt til poengsummen for albumet. som du kan se nedenfor.

Shore ble spilt inn før og under karantene i Hudson (New York), Paris, Los Angeles, Long Island City og New York City fra september 2018 til september 2020 ved hjelp av innspillings- og produksjonsingeniør Beatriz Artola. Shore er på 15 sanger, 55 minutter, ble opprinnelig inspirert av frontfigur Robin Pecknolds musikalske helter som Arthur Russell, Nina Simone, Sam Cooke, Emahoy Tsegué-Maryam Guebrou og flere som, etter hans erfaring, feiret livet i møte med døden.

«Jeg ser» shore «som et sted for sikkerhet i utkanten av noe usikkert, og stirrer på Whitmans bølger som sier» død «, sier Pecknold. “Fristet av det ukjente eventyret samtidig som du nyter komforten til den stabile bakken under deg. Dette var tankegangen jeg fant, drivstoffet jeg fant, for å lage dette albumet. ”

https://www.fleetfoxes.co/

Shore er oppfølgeren til Crack-Up fra 2017 og deres første album på Anti-Records. Det er Fleet Foxes andre studio album siden omgrupperingen av medlemmer i 2016 etter en tre års pause. Sporlisten på Shore er:

1. «Wading in Waist-High Water» 2:15
2. «Sunblind» 4:13
3. «Can I Believe You» 4:04
4. «Jara» 4:09
5. «Featherweight» 3:50
6. «A Long Way Past the Past» 3:59
7. «For a Week or Two» 2:11
8. «Maestranza» 3:03
9. «Young Man’s Game» 3:11
10. «I’m Not My Season» 3:11
11. «Quiet Air / Gioia» 4:27
12. «Going-to-the-Sun Road»
  • Pecknold
  • Tim Bernardes
3:58
13. «Thymia» 2:22
14. «Cradling Mother, Cradling Woman» 5:10
15. «Shore» 4:19

Total lengde på Shore: 54:22 minutter.

Det er en ekstrem stor glede at en av mine folkrock helter er tilbake med et smell. Her har Robin. Skyler og co gått i stillhet og laget et sterkt album som vil sprenge nye grenser. 54 minutter kun for deg og meg som er rett og slett magisk. Metacritic og musicOMH sier dette i sin anmeldelse av Fleet Foxes fjerde studio album:

På Metacritic, som tildeler en normalisert vurdering av 100 til anmeldelser fra vanlige kritikere, mottok Shore en gjennomsnittlig poengsum på 86 basert på 4 anmeldelser, noe som indikerer «universal anerkjennelse». Steven Johnson fra musicOMH ga det en perfekt score, og kalte det «en strålende, livsbekreftende sangsamling».

Tusen hjertelig takk Fleet Foxes!! Dette har jeg ventet på!! GAVEN ER LEVERT!!

For et band. Må bare oppleves og plutselig sånn der var Robin Pecknold og hans kamerater i Fleet Foxes tilbake med nytt album og leverer de? Shore er et vakkert album som fortjener terningkast 6. 2020 trengte dette albumet. Tusen hjertelig takk Fleet Foxes!!

Kanskje du også liker

Daryl Janmaat ferdig i Watford FC etter fire sesonger i klubben

Daryl Janmaat har reflektert godt over tiden sin i Watford etter at det ble kunngjort at han forlater klubben på fri transfer. Den nederlandske backen, …

Les Mer

Portsmouth FC har utnevnt Danny Cowley som manager ut sesongen

Portsmouth FC har utnevnt Danny Cowley til ny manager på en første avtale frem til slutten av inneværende sesong. 42-åringen tidligere roller som manager er …

Les Mer

Robin Van Persie tilbake i Feyenoord som trener

Den tidligere Arsenal og Manchester United-spissen Robin van Persie har returnert til barndomsklubben Feyenoord som trener. Robin Van Persie (37) hadde en avsluttende sesong som …

Les Mer