Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Forest Green Rovers har sparket manager Mark Cooper etter fem kamper på rad med tap

Forest Green Rovers har  sparket Mark Cooper (52) etter fem år.  En periode som gjorde ham til en av de lengst fungerende trenerne i engelsk fotball – og i løpet av hvilken klubben oppnådde sin historiske kampanje til EFL.

Styreleder Dale Vince sier i en uttalelse:

“Denne avgjørelsen vi har gjort i dag handler om å gi oss selv den beste sjansen til å sikre opprykk med seks kamper igjen.

«Til tross for vår kollektive innsats har vi ikke klart å stoppe vår dårlige form, noe som har potensial til å ta oss ut av strid denne sesongen.

“Jeg har hatt glede av å jobbe med Mark de siste fem årene, han har gitt et stort bidrag til klubben og vil alltid være en venn. I fotball trenger du noen ganger bare å gjøre en endring – og når Marks kontrakt slutter neste måned, og vi trenger en endring i de neste seks kampene – føles dette som den riktige avgjørelsen. »

Som et resultat av endringen har også assistenttrener Richard Dryden forlatt klubben.

U 18-manager Jimmy Ball vil være midlertidig være manager  til slutten av sesongen. Ytterligere oppdateringer vil bli gitt til supporterne i løpet av de kommende dagene.

Kanskje du også liker

Det kommer en dag i morgen

Her nynnes det friskt fra høytalerne denne søndags morgenen. Tonene fra den lystige barnehjemsjenta Annie kommer ut i rommet med en overbevisende positivitet. Vel er …

Les Mer

Plateanmeldelse: Benediction – Scriptures

Det er aldri for sent til å oppdage et band som har vært aktive i over 30 år. Benediction fra Birmingham, England er en av …

Les Mer

Jim Smith: Tidligere manager i Derby County, Oxford United, Newcastle United og Portsmouth er død

Jim Smith er død 79 år. Den tidligere manageren for Derby County, Oxford United, Newcastle United og Portsmouth er død, 79 år. Den velreisende manageren, …

Les Mer