Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Friends forsvinner fra Netflix

I dag kom nyheten at den svært populære TV serien som gikk sin seiersgang fra 1994 til 2004 forsvinner fra Netflix 2020.

AT&T som eier Warner Media, avslørte tirsdag at de trekker den populære TV-serien Friends fra Netflix fra 2020. Det skriver nyhetsbyrået AP.

Hovedgrunnen skal være at selskapet ønsker mest mulig eksklusivt innhold til sin nye strømmetjeneste HBO Max, som etter planen lanseres våren 2020.

Populære serier som Pretty Little Liars og Fresh Prince of Bel-Air blir også å finne eksklusivt på den nye strømmetjenesten.

Hva den nye strømmetjenesten vil koste er ennå ikke kjent, men mye av innholdet vil som navnet tilsier være fra HBO og Warner Bros studio, skriver AP.

Endringen vil imidlertid ikke få noen effekt for verken Netflix eller HBO i Norge, får Tek.no opplyst. 

– Dette gjelder kun markedet i USA. Foreløpig er ikke dette planlagt for HBO Nordic, sier Margaret Kwarteng, kommunikasjonsrådgiver for HBO Nordic, til Tek.no. 

Warner føyer seg inn i rekken av selskaper som trekker sitt innhold fra Netflix, for å ha innholdet eksklusivt på nye strømmetjenester. Blant annet Disney har allerede varslet at de trekker innholdet fra Netflix, mens Comcasts NBC Universal har uttalt at The Office går ut etter 2021.

Dermed vil i løpet av kort tid de to mest sette TV-seriene The Office og Friends på Netflix forsvinne fra strømmetjenesten. Netflix betalte ifølge New York Times solide 100 millioner dollar, godt over 800 millioner kroner, for rettighetene til å vise Friends i 2019. 

– Det er synd at Friends forsvinner til Warners strømmetjeneste fra begynnelsen av 2020 (i USA). Takk for minnene, skriver Netflix på Twitter.

Kanskje du også liker

Dame Diana Rigg fra James Bond til Game of Thrones er død

Dame Diana Rigg, en Emmy- og Tony-prisvinnende skuespillerinne som er mest kjent for TV-publikum som Game of Thrones ‘Lady Olenna Tyrell og The Avengers’ Agent …

Les Mer

Ny musikk først september, del 2, 2020

Vi er tilbake med en ny deilig post med ny musikk først og det på selveste siste dagen i september. Du får 30 låter som …

Les Mer

3 til 1 med Baest

I fjor høst tok jeg 3 til 1 frem fra glemselen og i første post fikk du tre magiske låter med belgiske Brutus som jeg …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly