Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Full krise i Macclesfield Town FC

Reklame

Macclesfield Town-manager Daryl McMahon og hans assistent Steve Gritt har trekket seg fra sine roller i League Two-klubben. McMahon og Gritt er forstått å være frustrert over klubbens økonomiske situasjon, med spillere og ansatte rundt A-laget som har blitt betalt sent for mange anledninger de siste månedene, samt mangel på ressurser. Det er forstått at desemberlønnen også ankom sent.

Macclesfield ble trukket seks poeng i desember etter brudd på flere EFL-forskrifter, og ytterligere fire-punktsfradrag er blitt suspendert etter at klubben påberopte seg skyldig på flere anklager, inkludert manglende betaling av lønn under en uavhengig disiplinærkommisjon og høringen og kampen mot Crewe Alexandra FC forrige måned, da spillerne fra Macclesfield siterte bekymring for deres emosjonelle velvære.

Kommisjonen som er utnevnt i samsvar med EFL-forskriftene kom til avgjørelsen etter å ha hørt representasjoner fra både EFL og Macclesfield, og mente straffen var tilstrekkelig for sakens skjerpende og formildende faktorer.

Poengtrekket ble valgt fra en dommer ved Insolvency and Companies Court i London, Sally Barber,som oppsatte et bud om å avvikle klubben fram til 15. januar over et krav om ubetalt skatt. Dommerne har blitt fortalt at sjefer i Macclesfield skyldte et veldig stort skattebeløp og skyldte tidligere manager Sol Campbell mer enn 180.000 pund (I norske kroner er det 2 081 396,94)

McMahon vant fire av 25 kamper siden han ble utnevnt til Sol Campbells etterfølger i august. McMahon ledet tidligere Ebbsfleet, mens Gritt tidligere hadde ansvar i Charlton og Brighton. Macclesfield-eieren Amar Alkhadi sier at klubben planlegger å offentliggjøre en uttalelse angående McMahon torsdag ettermiddag.

Det som skjer om dagen i klubben fra Nordvest England minner mer og mer om det skjedde med Bury FC, som jeg skrev tidligere her på halvardhenry.no ble kastet ut av engelsk fotball. Det som skjer med Macclesfield Town er rett og slett tragisk, verste fall er det ikke bare The Silkmen som får lide av krisen til klubben. Vi håper at klubbens eiere og hans marionetter ordner opp og deres supportere kan glede seg til neste kamp hjemme mot Cambridge United på Moss Rose 04.01.20!

Kanskje du også liker

Joey Barton ny manager for Bristol Rovers

Bristol Rovers F.C er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Joey Barton som manager. 38-åringen tar ansvaret før kampen mot Wigan Athletic i morgen på …

Les Mer

Årets julefavoritter 2020

Vi er inne i en spesiell tid og vi elsker julen og alt som inne bringer med det, mye god og dårlig julemusikk som har …

Les Mer

Prince -Purple Rain er 35 år i dag

Dagen i dag i musikkhistorien Prince startet et 24 ukers løp på toppen av de amerikanske albumlistene med Purple Rain i 1984. Hans sjette studioalbum med …

Les Mer