Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Full krise i Macclesfield Town FC

Macclesfield Town-manager Daryl McMahon og hans assistent Steve Gritt har trekket seg fra sine roller i League Two-klubben. McMahon og Gritt er forstått å være frustrert over klubbens økonomiske situasjon, med spillere og ansatte rundt A-laget som har blitt betalt sent for mange anledninger de siste månedene, samt mangel på ressurser. Det er forstått at desemberlønnen også ankom sent.

Macclesfield ble trukket seks poeng i desember etter brudd på flere EFL-forskrifter, og ytterligere fire-punktsfradrag er blitt suspendert etter at klubben påberopte seg skyldig på flere anklager, inkludert manglende betaling av lønn under en uavhengig disiplinærkommisjon og høringen og kampen mot Crewe Alexandra FC forrige måned, da spillerne fra Macclesfield siterte bekymring for deres emosjonelle velvære.

Kommisjonen som er utnevnt i samsvar med EFL-forskriftene kom til avgjørelsen etter å ha hørt representasjoner fra både EFL og Macclesfield, og mente straffen var tilstrekkelig for sakens skjerpende og formildende faktorer.

Poengtrekket ble valgt fra en dommer ved Insolvency and Companies Court i London, Sally Barber,som oppsatte et bud om å avvikle klubben fram til 15. januar over et krav om ubetalt skatt. Dommerne har blitt fortalt at sjefer i Macclesfield skyldte et veldig stort skattebeløp og skyldte tidligere manager Sol Campbell mer enn 180.000 pund (I norske kroner er det 2 081 396,94)

McMahon vant fire av 25 kamper siden han ble utnevnt til Sol Campbells etterfølger i august. McMahon ledet tidligere Ebbsfleet, mens Gritt tidligere hadde ansvar i Charlton og Brighton. Macclesfield-eieren Amar Alkhadi sier at klubben planlegger å offentliggjøre en uttalelse angående McMahon torsdag ettermiddag.

Det som skjer om dagen i klubben fra Nordvest England minner mer og mer om det skjedde med Bury FC, som jeg skrev tidligere her på halvardhenry.no ble kastet ut av engelsk fotball. Det som skjer med Macclesfield Town er rett og slett tragisk, verste fall er det ikke bare The Silkmen som får lide av krisen til klubben. Vi håper at klubbens eiere og hans marionetter ordner opp og deres supportere kan glede seg til neste kamp hjemme mot Cambridge United på Moss Rose 04.01.20!

Kanskje du også liker

Ny musikk del 2, april – 2020

I andre del skal du få gleden av å lytte og se 50 nye låter fra den siste måneden som jeg setter pris på om …

Les Mer

Home and Away er farlig nær til å bli sparket etter 31 år

Home and Away risikerer å bli sparket etter mer enn 31 år på TV, ifølge rapporter. Den australske såpeserien som har et viet publikum i …

Les Mer

Japans statsminister Shinzo Abe trekker seg av helsemessige årsaker

Shinzo Abe, den lengst fungerende japanske statsministeren i historien, har trukket seg med henvisning til helsemessige årsaker. «Selv om det er et år igjen i …

Les Mer