Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

God Friended Me er kansellert av CBS etter to sesonger

God Friended Me vil avslutte etter denne sesongen av sin andre sesong,  bekrefter bransjenettstedet Variety. Serien vil nå gå på CBS i en to-timers seriefinale 26. april.

Vi er ekstremt stolte av det unike konseptet og de løftende historiene God Friended Me har fortalt de siste to sesongene, sier CBS og Warner Bros. Television i en felles uttalelse. Vi takker den strålende rollebesetningen, forfattere, produksjonsteam og mannskap for serien som rørte gjennomtenkt samtale om tro, liv og lykke, og som fikk seerne til å føle seg bra i slutten av hver episode.

Det kreative teamet bak God Friended Me har et siste venneforslag i bakhodet, i tillegg til en avslutning vi håper gir en tilfredsstillende konklusjon på Miles reise på jakt etter kontoen til Gud. Serien følger en frittalende ateist (Brandon Micheal Hall) liv blir snudd på hodet når han mottar en venneforespørsel på sosiale medier fra “Gud” og uforvarende blir en agent for endring i livene og skjebnene til andre rundt han.

Serien har også stjernene Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie, Joe Morton og Erica Gimpel. Serien ble skapt av Steven Lilien og Bryan Wynbrandt, som utøvende produsenter sammen med Greg Berlanti, Sarah Schechter, Marcos Siega og Robert Hull. Warner Bros. Television og CBS Television Studios produserer.

Med praktisk talt all TV- og pilotproduksjon er stengt på grunn av coronavirus-pandemien, befinner TV-kanalene seg i en posisjon til å enten plukke opp nye show uten å se en pilot eller fornye det meste av deres eksisterende oppstilling. Mens alle kringkasterne hadde minst ett ordre for direkte-til-serie for sesongen 2020-2021, ble mange bobleprogrammer sett på som å ha en ekstra sjanse til en fornyelse i år.

Har du ennå ikke fått sett God Friended Me så får du en smakebit av serien her med en trailer på 6 minutter og 28.sekunder. Personlig klarte jeg serien i fem episoder, det ble rett og slett for lite handling etter min mening. God Friended Me hadde premiere 30.september,2018 og siste episode vil bli sendt på CBS 26.april,2020.

Vil du savne serien?

Kanskje du også liker

Simon Grayson er tilbake som manager i Blackpool FC

Blackpool Football Club er glad for å kunngjøre at Simon Grayson skal komme tilbake som manager på en toårig kontrakt. 49-åringen, som startet sin karriere …

Les Mer

Jason Tindall ny manager for AFC Bournemouth

Det har vært spennende i en uke hvilken AFC Bournemouth skulle velge etter nedrykket fra Premier League i juli. I ettermiddag ble det klart at …

Les Mer

Manchester United er enige om å signere Odion Ighalo

Manchester United har avtalt en avtale om å signere spiss Odion Ighalo på en seks måneders låneavtale i påvente av medisinsk behandling. 30-åringen, som har …

Les Mer