Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

God påske

Vi er inne i en spesiell påsketid der vi alle må være hjemme. Hva skjer med oss når vi får en klar beskjed fra myndighetene? Er dette en konspirasjon mot meg, og helt ærlig den tanken har nok noen i disse coronavirus-tider hatt. Vi er inne i en skremmende tid, samtidig klarer vi å holde fornuften, ikke alle klarer det, det så vi i går på Langfredag da oslofolk gikk ut i marka og skapte tidenes kaos, mange ble frustrerte, sinna og det ble garantert gitt en knyttneve eller to.

Alle skal i butikkene for å handle, og på den lokale butikken var sjefen dørvakt/vert som faktisk var inne for. i lengden skaper det trygghet, rett og slett på grunn av køene i butikken var lang, faktisk så lang at sjefen måtte holde stand. KAOS er et passende ord om dagen. Takk og pris så holder vi avstand eller gjør vi det? En, to eller tre meter? Det har det blitt diskutert de siste dagene.

Du får nok tatt handelen din, bare pust litt med magen så er du snill, påske blir det uansett, du må bare være hjemme, bare lag din egen deilige påske med masse lykke og kjærlighet. Hvis ikke så får du tygge lykkepiller for sinne i disse dager skaper bare høyt blodtrykk. Vi har sett kreativiteten ta til nye høyder i denne vanskelige tiden og det er så typisk nordmenn. Vi takler motgang selv om denne motgangen går på nervene, vi er motsatt av våres naboer, Sverige!

Sverige hva skal man si om dette landet. Under denne krisen så har de ikke taklet covig-19 (Coronaviruset). De har valgt å ikke stenge av landet sitt som det Danmark, Norge har gjort. Sverige har mye lære av sine naboer. Jeg må stille meg det evige spørsmålet:

Er ikke liv verdt så mye i Sverige?

Heltene mine de som jobber i kritiske samfunnsfunksjoner som har en spesiell påske. De jobber åpenbart seg hjel om dagen, og tenk deg dette før du lirer av deg en sur melding at jeg har en bedre jobb osv. Det ansatte gjør for deg og meg er rett og slett å bukke og neie for. Her er listen og en stor takk til dere alle som jobber livet av dere om dagen!!

Styring og kriseledelse

Forsvar

Lov og orden

Helse og omsorg

Redningstjeneste

Digital sikkerhet i sivil sektor

Natur og miljø

Forsyningssikkerhet

Vann og avløp

Finansielle tjenester

Kraftforsyning

Elektronisk kommunikasjon

Transport

Satellittbaserte tjenester

Viktige samfunnsfunksjoner

Salmen «Påskemorgen slukker sorgen» er skrevet N. F. S. Grundtvig i 1843 og mange synger denne sangen om dagen. Er den passende spør jeg stadig om dagen? Du kan se et kor synge salmen under. Påsken er viktig for mange og i disse dager ble Jesus korsfestet på langfredag og sto opp fra de døde på påskedagen.

Vi komme tilbake til hverdagen igjen før eller siden – Til da må du huske å holde deg en innenfor en, to, tre meter avstand. Det å holde seg i livet er mer viktig enn noensinne og med det ønsker jeg leserne en riktig god påske. Ta ekstra godt vare på deg selv og kos deg masse, det har du fortjent.

GOD PÅSKE!!

Kanskje du også liker

Wolf Alice går i studio i februar for å jobbe med nytt album som er planlagt til å komme ut senere i år

Wolf Alice skal begynne å jobbe med å spille inn sitt tredje album neste måned, ifølge sjefen for plateselskapet Dirty Hit. Tilbake i 2018 vant …

Les Mer

Topp 40 Dommedagssanger gjennom alle tider

Vi er nå inne i den åttende uken med Covid-19 (Coronaviruset) og verden våres har bokstavelig talt blitt snudd opp ned. Opp i all elendigheten …

Les Mer

David Roback fra Mazzy Star er død

Tidligere denne uken kom den triste beskjeden at gitarist og medlem i det alternative rock-bandet Mazzy Star hadde tapt kampen mot kreften i en alder av 61 …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly