Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Greta Van Fleets nye singel, My Way, Soon, kan endelig drepe de irriterende Led Zeppelin-sammenligningene

Greta Van Fleet har gitt ut sin første nye sang på over ett år, singelen My Way, Soon.

Beskrevet som «et frigjørende og jublende spor som feirer og gjenspeiler bandets personlige transformasjon de siste tre årene», My Way, Soon er nå ute via Lava/Republic Records. Og det kan bare sette en stopper for beskyldningene om at den ungdommelige Frankenmuth, Michigan-kvartetten er litt mer enn en hyllest fra Led Zeppelin.

«Denne sangen ble inspirert av hva tre års turné gjorde ved å åpne så mange døråpninger,» sier vokalist Josh Kiszka. «Dette er min sannhet, hvordan jeg føler om alle våre reiser, men jeg vet at det gjenspeiler opplevelsene og forandringene av perspektiver for [hans GVF-bandkammerater] Jake, Sam og Danny også.»

My Way, Soon blir tilbudt som en smakebit av bandets kommende andre album, den etterlengtede oppfølgingen til 2018 Anthem Of The Peaceful Army. Det er deres første nye materiale siden overraskelsesutgivelsen av den frittstående singelen Always There i 2019.

«Definisjonen av» normal «har utvidet seg veldig de siste par årene, og det har påvirket oss som musikere, spesielt i skrivingen og innspillingen av dette nye albumet, sier trommeslager Danny Wagner. “Vi innså at mens vi vokste opp, hadde vi blitt skjermet av mange ting, vi var uvitende om mange ting. Og så ble vi kastet ut i denne enorme verden, og det var litt av et kultursjokk i begynnelsen. ”

I 2019 lovet Jake og Sam Kiszka at bandets andre studioalbum vil være «noe ganske annet» fra debut. Når vi snakket med NME, brukte gitaristen og bassisten ordet ‘evolusjon’ i forbindelse med sitt nye materiale.

«Det er litt evolusjon, antar jeg, med alt,» sa Jake. “Vi jobber med noe helt annet. Det er interessant fordi vi aldri vet nøyaktig hvordan et album kommer til å se ut – det kan bare være så overlagt. Men som det slags utfolder seg nå, er det et eksempel på hvor vi er musikalsk akkurat nå. Det er definitivt mye annerledes enn Anthem Of The Peaceful Army ville ha vært. ”

«Jeg tror det er virkelig neste trinn i utviklingen av hva vi vil gjøre,» legger Sam til.

Kanskje du også liker

Ric Ocacek fra The Cars er død

Vokalisten, gitaristen fra New wave heltene The Cars, som ble innlemmet av Hall of Fame i 2018 ble funnet død i en leilighet i New …

Les Mer

Coronaviruset: Brasil er det andre landet i verden som passerer 100 000 dødsfall

Brasil har truffet den dystre milepælen til 100.000 dødsfall til Coronavirus – bare det andre landet i verden som gjør det. Antallet mennesker i Brasil …

Les Mer

Peter Whittingham: Tidligere Aston Villa, Blackburn og Cardiff er død

Peter Whittingham, tidligere Cardiff, Aston Villa og Blackburn midtbanespiller, er død i en alder av 35 år. Whittingham falt i en trapp utenfor en pub …

Les Mer