Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Greta Van Fleets nye singel, My Way, Soon, kan endelig drepe de irriterende Led Zeppelin-sammenligningene

Greta Van Fleet har gitt ut sin første nye sang på over ett år, singelen My Way, Soon.

Beskrevet som «et frigjørende og jublende spor som feirer og gjenspeiler bandets personlige transformasjon de siste tre årene», My Way, Soon er nå ute via Lava/Republic Records. Og det kan bare sette en stopper for beskyldningene om at den ungdommelige Frankenmuth, Michigan-kvartetten er litt mer enn en hyllest fra Led Zeppelin.

«Denne sangen ble inspirert av hva tre års turné gjorde ved å åpne så mange døråpninger,» sier vokalist Josh Kiszka. «Dette er min sannhet, hvordan jeg føler om alle våre reiser, men jeg vet at det gjenspeiler opplevelsene og forandringene av perspektiver for [hans GVF-bandkammerater] Jake, Sam og Danny også.»

My Way, Soon blir tilbudt som en smakebit av bandets kommende andre album, den etterlengtede oppfølgingen til 2018 Anthem Of The Peaceful Army. Det er deres første nye materiale siden overraskelsesutgivelsen av den frittstående singelen Always There i 2019.

«Definisjonen av» normal «har utvidet seg veldig de siste par årene, og det har påvirket oss som musikere, spesielt i skrivingen og innspillingen av dette nye albumet, sier trommeslager Danny Wagner. “Vi innså at mens vi vokste opp, hadde vi blitt skjermet av mange ting, vi var uvitende om mange ting. Og så ble vi kastet ut i denne enorme verden, og det var litt av et kultursjokk i begynnelsen. ”

I 2019 lovet Jake og Sam Kiszka at bandets andre studioalbum vil være «noe ganske annet» fra debut. Når vi snakket med NME, brukte gitaristen og bassisten ordet ‘evolusjon’ i forbindelse med sitt nye materiale.

«Det er litt evolusjon, antar jeg, med alt,» sa Jake. “Vi jobber med noe helt annet. Det er interessant fordi vi aldri vet nøyaktig hvordan et album kommer til å se ut – det kan bare være så overlagt. Men som det slags utfolder seg nå, er det et eksempel på hvor vi er musikalsk akkurat nå. Det er definitivt mye annerledes enn Anthem Of The Peaceful Army ville ha vært. ”

«Jeg tror det er virkelig neste trinn i utviklingen av hva vi vil gjøre,» legger Sam til.

Kanskje du også liker

Perry Mason – Ny miniserie som har premiere på HBO Nordic 22.juni

Perry Mason er en amerikansk drama-TV-miniserie basert på karakteren med samme navn skapt av Erle Stanley Gardner. Det er planlagt premiere 21. juni 2020 på …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – Jeff Hanneman fra Slayer blir minnet på sin bursdag

I dag hadde Jeff Hanneman fra Thrash metal-bandet Slayer blitt 57 år. Gitaristen og grunnlegger var sammen med kameraten Kerry King med å stifte Slayer …

Les Mer

Ukens leder: Konsertanmeldelse av Chris Holsten

Vi var virkelig på G denne fredagskvelden og fikk se et show uten like på Verket Scene i Moss av denne fantastiske gutten fra Lillestrøm …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly