Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hans Kürsh slutter i bandet sitt med ICED EARTHs Jon Schaffer, DEMONS & WIZARDS

Reklame

Blind Guardian-frontfigur Hans Kürsh er offisielt ute av Demons & Wizards. Hans gjorde kunngjøringen i dag på sine sosiale medier.

Kunngjøringen kommer to uker etter at Schaffer ble arrestert for hans engasjement i opptøyene ved Capitol-bygningen.

1. februar, skrev Hans: «Jeg sa til Jon og Century Mediaon mandag at jeg forlot Demons & Wizards-prosjektet med umiddelbar virkning. Mitt samarbeid med Jon i Demons & Wizards er over.»

Fra og med fredag ble Schaffer fortsatt holdt i Marion County fengsel i Indiana. Schaffer er planlagt utlevert til Washington, DC.

Kort tid etter nyheten om Schaffers involvering i Capitol-opprøret, sa Kürsch i en uttalelse at han er lei seg over det som skjedde 6. januar, men vil ikke kommentere situasjonen for øyeblikket.

Uttalelsen lyder: «Vi er dypt sjokkerte og våre tanker er til de avdødes slektninger. Vi tar uttrykkelig avstand fra enhver form for vold uavhengig av om det blir brukt mot institusjoner eller personer. Hendelsene vil bli grundig undersøkt og de ansvarlige vil bli brakt til rettferdighet. Vi ber om din forståelse av at vi i lys av nyhetssituasjonen hver time ikke kommer med noen ytterligere kommentarer for øyeblikket. »

Schaffer ble arrestert i Hamilton County, siktet for sin rolle i Capitol-opprøret 6. januar. Schaffer gikk til myndighetene 17. januar og er for tiden i fengsel i Marion County. WISH-TV rapporterer at amerikanske regjeringstjenestemenn ikke gir Schaffer kausjon.

FBI har siktet ham for seks forskjellige anklager, hvorav den ene anklager ham for å ha sprayet Capitol-politiet med bjørnespray, en sterkere form for pepperspray. Schaffer er ikke garantert kausjon, og må bevise at han ikke er en trussel mot seg selv eller publikum for å bli gitt det. Schaffer takler følgende anklager:

Bevisst å komme inn eller bli værende i noen begrenset bygning eller grunn uten lovlig myndighet
Forstyrre den ordnede oppførselen av offentlige virksomheter
Bevisst å engasjere seg i en lov om fysisk vold mot enhver person eller eiendom i noen begrenset bygning eller begrunnelse
Voldelig inngang og uorden i en Capitol-bygning
Engasjere seg i en lov om fysisk vold i en Capitol-bygning
Demonstrasjon i en Capitol-bygning
Schaffer hadde på seg en Oath Keepers-hatt under raidet som antas å være et medlem av gruppen.

En rapport fra The New York Times beskrev i dag gruppen som en «høyreekstrem milisistil organisasjon grunnlagt av militære og rettshåndhevelsesveteraner som bekjenner seg til å tro at en skyggefull globalistisk kabal planlegger å ta bort amerikanernes rettigheter.»

Kanskje du også liker

Burton Albion FC og manager Jake Buxton har blitt enig om å slutte samarbeidet etter 4 – 3 tapet mot Wigan Athletic

Burton Albion har bekreftet at manager Jake Buxton har forlatt klubben. The Brewers ble enig i kveld med Buxton etter deres 4 – 3 tap …

Les Mer

It’s Always Sunny in Philadelphia og Better Things er fornyet av FXX og FX

Det ser ut som om været i Pennsylvania vil fortsette å være ganske bra, fordi FXXs It’s Always Sunny i Philadelphia er tilbake for en …

Les Mer

Anmeldelse: Rocketeatret Rammstein

Rocketeateret Rammstein Deilig tysk industrimetal ble servert fra Ullevåll søndag 18/8 2019 og hverken publikum eller gressmatta ble den samme etterpå! Dette er et rockesirkus …

Les Mer