Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Her er spilleplanen for PostNord-ligaen avdeling 1 og 2 for 2020

I dag kom spilleplanen for PostNord-ligaen 2020 og mange vil nok bli skuffet over å se sitt kjære lag starte og avslutte sesongen på bortebane. Mitt kjære Moss FK er dessverre ingen unntak som må i 2020 starte på bortebane mot Eidsvold Turn 13.april, 16 mai-kampen er på bortebane mot Kvik-Halden som tapte i november om spill i OBOS-ligaen. Avslutningsvis tar MFK i mot nevnte Eidsvold Turn.

Lenger sør i Østfold er garantert den gamle storheten Fredrikstad Fotballklubb fornøyd med spilleplanen i 2020, som åpner hjemme mot Vålerenga 2, 16.mai-kampen på Fredrikstad Stadion er gull for FFK som tar i mot Kjelsås, Avslutningen av sesongen må Plankehaugen ta turen til hovedstaden for å se sitt kjære FFK spille mot Skeid. Forhåpentligvis blir dette en kamp om opprykk!!

Runde 1 (13.04)
TromsdalenAlta
FløyaSenja
Eidsvold TurnMoss
FredrikstadVålerenga 2
BrattvågSkeid
KjelsåsKvik
FlorøHødd

16 mai er en festdag for norsk fotball. Det er ikke til å stikke under en stol på at supporterne står ikke i kø for se fotball på nivå 3. Unntaket er Fredrikstad – Kjelsås, Kvik-Halden – Moss FK. Sånn sett ellers blir det som så på dagen før dagen!

Runde 6 (16.05)
AltaFløya
SenjaTromsdalen
FredrikstadKjelsås
KvikMoss
Vålerenga 2Hødd
FlorøBrattvåg
SkeidEidsvold Turn

Siste serierunde spilles slik i avdeling 1

Runde 26 (24.10)
AltaTromsdalen
SenjaKjelsås
MossEidsvold Turn
KvikFløya
Vålerenga 2Florø
HøddBrattvåg
SkeidFredrikstad

I avdeling 2 startes det med et spennende oppgjør mellom Egersund og den tidligere Eliteserien-klubben Bryne som kan fort bli en spennende kamp mellom to sultne klubber. Rosenborg 2-lag – Levanger FK er et skikkelig lokalderby som kommer til å koke, samme gjelder også lokalderbyet Odds 2-lag – Fram Larvik. Ellers spilles Runde 1 slik.


Runde 1 (13.04)
NardoAsker
Rosenborg 2Levanger
SotraVard Haugesund
EgersundBryne
FløyBærum
Odd 2Fram
ArendalNotodden
Runde 6 (16.05)
LevangerNardo
BærumArendal
AskerSotra
BryneVard Haugesund
FløyEgersund
Odd 2Rosenborg 2
FramNotodden

Bryne – Vard Haugesund skal møtes til en god gammeldags klassiker på 16.mai kan fort bli en kamp med over 1000 tilskuere på Bryne Stadion. Her snakker vi om to gamle klubber som har var i det gode selskapet på 70-tallet!

Runde 26 (24.10)
LevangerRosenborg 2
BærumNardo
AskerArendal
Vard HaugesundSotra
BryneEgersund
NotoddenOdd 2
FramFløy

Fire måneder til seriestart og i dag kom spilleplanen. Er du fornøyd med oppsett for ditt kjære lag? Kommentar ønskes velkommen!!

Kanskje du også liker

Ny musikk først – Desember, del 2, 2019

I andre siste del av ny musikk først får du en deilig blanding av ti låter fra en verden med en mye gitar, trommer og …

Les Mer

Ukens leder – En annerledes 17.mai

Jeg og noen venner feiret 16 mai mer enn 17 mai i år,  fordi det passet seg bedre sånn i år. Det var spekemat, eggerøre, …

Les Mer

Rammstein-sideprosjektet Lindemann er oppløst

Rammsteins Till Lindemann og Hypocrisys Peter Tägtgren har kunngjort at de avslutter Lindemann-partnerskapet etter to album. Lindemann har gått fra hverandre. Rammstein-sideprosjektet, oppkalt etter frontfigur …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly