Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Home and Away er farlig nær til å bli sparket etter 31 år

Home and Away risikerer å bli sparket etter mer enn 31 år på TV, ifølge rapporter. Den australske såpeserien som har et viet publikum i Storbritannia, Norge har angivelig sett fallende seertall i sin daglige sendetid klokken 19:00 på Channel 7. Som et resultat vurderer sjefene i Channel 7 seriens fremtid, med kansellering som et alternativ, ifølge TVBlackbox.

Andre muligheter for å redde innbyggerne i Summer Bay og deres dramatiske liv inkluderer å flytte den til et senere tidsluke for å tillate flere voksenhistorier og trekke inn et nytt publikum. Alternativt kan de velge at serien skal slippe ukentlig i en fem-episoder på deres 7PLUS streaming service. Det ville da bli sendt på luften nattlig som planlagt på sin søster kanal 7TWO.

Til tross for fallende seertall har Home and Away konsekvent vært en av de høyest seriene på australsk TV. Det har for øyeblikket et britisk hjem på kanal 5. Serien blir produsert i Palm Beach, Australia, har også vist seg å være en stor suksess for flere store skuespillere som startet karrieren i Home and Away. Disse inkluderer Guy Pearce (Memento, Iron Man 3), Naomi Watts (som leder den nye Game of Thrones oppfølgeren) og Julian McMahon (Charmed, Nip / Tuck).

Dannii Minogue dukket opp så langt som tilbake i 1990 – noe som er litt plagsomt med tanke på søster Kylie gjorde navnet på rivaliserende Aussie såpe, naboer. Imidlertid er den største stjernen i Home and Away utvilsomt Chris Hemsworth, som dukket opp som Kim Hyde for 171 episoder før han ble Thunder Thunder, Thor, i MCU.

I mange år var jeg en stor fan av Home and Away som går på ettermiddag på TV 2 Norge. I de siste årene har jeg falt helt av og det med god grunn. Kvaliteten er langt i så bra som den var og med 7.150 episoder på samvittigheten så er det på tide å si at nok er nok?

Personlig er jeg ikke tvil om at Home and Away blir reddet på overtid. Det er for en stor risiko å kansellere en såpeserie som har fenget så mange seere i 31 år. Hva tror du? Er det laget liv for Alf Stewart og co?

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien: Pearl Jam – Ten er 28 år i dag

Ten er debutalbumet til Grunge, rock-bandet Pearl Jam som ble utgitt i 1991. Albumet er bandets mestselgende med over 9,8 millioner solgte eksemplarer bare i …

Les Mer

Nå er det enten eller for USA – Trump vs Biden

Nå er dagen endelig her for USA og vil landet takle det som skjer hvis Joe Biden eller nåværende president Donald J. Trump blir president …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Michael Bublé – Telenor Arena

Nå på torsdag gikk turen til hovedstaden for redaksjonen da Tor-Arne og hans kjære var på Telenor Arena sammen med 16.998 tilskuere for å se …

Les Mer