Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hør Foo Fighters Dave Grohl og datter Violet coverlåt av punk-bandet X

Foo Fighters frontfigur Dave Grohl har igjen gått sammen med tenåringsdatteren Violet Grohl for en ny cover. Far-datterkombinasjonen ga nettopp ut versjonen av «Nausea», opprinnelig en sang fra det legendariske Los Angeles-punkbandet X som er frontet av Exene Cervenka.

Dave og Violet jobbet hardt for å få ut en trofast versjon av klassikeren som først ble utgitt på Xs debutalbum, Los Angeles, i 1980. Punk-klassikeren er det siste coveret fra far og datter. I januar 2020 sluttet Violet seg til faren sin, de andre gjenlevende medlemmene av Nirvana i Krist Novoselic og Pat Smear – og Beck og St. Vincent på scenen som fremførte «Heart-Shaped Box» på Art of Elysium’s Heaven gala.

Tenåringen gjorde også noen backing-vokal på sangen «Making a Fire» fra Foo Fighters album fra 2021, Medicine at Midnight, sa faren hennes tidligere til BBC I 2018 skapte Dave og Violet overskrifter da hun som før tenåring ble med faren sin for å covre Adeles «When We Were Young» på Fox Theatre i Oakland for UCSF Benioff Children’s Hospital.

Dave Grohl (52) giftet seg med Jennifer Leigh Youngblood, en fotograf fra Grosse Pointe, Michigan, i 1994 og skiltes senere i 1997, etter å ha separert i desember 1996. 2. august 2003 giftet han seg med Jordyn Blum, og de har tre barn: Violet Maye (født 15. april 2006), Harper Willow (født 17. april 2009) og Ophelia Saint (født 1. august 2014).

I 2012 ble Grohl anslått å være den tredje rikeste trommeslageren i verden, bak Ringo Starr og Phil Collins, med en formue på 260 millioner dollar. Karrieren til Dave Grohl er enorm og har vært og er medlem i band som (Nirvana. Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Probot, Them Crooked Vulture, Tenacious D).

Kanskje du også liker

Nå er det enten eller for USA – Trump vs Biden

Nå er dagen endelig her for USA og vil landet takle det som skjer hvis Joe Biden eller nåværende president Donald J. Trump blir president …

Les Mer

Rockelegenden Jim Steinman er død

Jim Steinman, som skrev og produserte enorme hits for Meat Loaf, Air Supply, Celine Dion og Bonnie Tyler, er død. Steinman døde mandag i Connecticut …

Les Mer

Faith No More er endelig tilbake og kommer til Tons of Rock 26.juni, 2020

I 30 år har jeg vært stor fan av Faith No More og i kveld kom Mike Patton og hans venner i bandet ut det …

Les Mer