Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Hør Foo Fighters Dave Grohl og datter Violet coverlåt av punk-bandet X

Foo Fighters frontfigur Dave Grohl har igjen gått sammen med tenåringsdatteren Violet Grohl for en ny cover. Far-datterkombinasjonen ga nettopp ut versjonen av «Nausea», opprinnelig en sang fra det legendariske Los Angeles-punkbandet X som er frontet av Exene Cervenka.

Dave og Violet jobbet hardt for å få ut en trofast versjon av klassikeren som først ble utgitt på Xs debutalbum, Los Angeles, i 1980. Punk-klassikeren er det siste coveret fra far og datter. I januar 2020 sluttet Violet seg til faren sin, de andre gjenlevende medlemmene av Nirvana i Krist Novoselic og Pat Smear – og Beck og St. Vincent på scenen som fremførte «Heart-Shaped Box» på Art of Elysium’s Heaven gala.

Tenåringen gjorde også noen backing-vokal på sangen «Making a Fire» fra Foo Fighters album fra 2021, Medicine at Midnight, sa faren hennes tidligere til BBC I 2018 skapte Dave og Violet overskrifter da hun som før tenåring ble med faren sin for å covre Adeles «When We Were Young» på Fox Theatre i Oakland for UCSF Benioff Children’s Hospital.

Dave Grohl (52) giftet seg med Jennifer Leigh Youngblood, en fotograf fra Grosse Pointe, Michigan, i 1994 og skiltes senere i 1997, etter å ha separert i desember 1996. 2. august 2003 giftet han seg med Jordyn Blum, og de har tre barn: Violet Maye (født 15. april 2006), Harper Willow (født 17. april 2009) og Ophelia Saint (født 1. august 2014).

I 2012 ble Grohl anslått å være den tredje rikeste trommeslageren i verden, bak Ringo Starr og Phil Collins, med en formue på 260 millioner dollar. Karrieren til Dave Grohl er enorm og har vært og er medlem i band som (Nirvana. Foo Fighters, Queens Of The Stone Age, Probot, Them Crooked Vulture, Tenacious D).

Kanskje du også liker

Gojira er aktuelle med nytt album og har droppet første smakebit til det kommende albumet som er ute 30.april

I går 17.februar kunngjorde det franske Heavy metal-bandet  Gojira sitt syvende studioalbum med tittelen Fortitude, planlagt til utgivelse 30. april via Roadrunner Records. Albumet er …

Les Mer

Ukens leder – Helsesista

Ukens leder i dag er selveste Helsesista som vi kjenner som god, varmt medmenneske som snakker med ungdommen over hele Norge. I denne lederen skriver …

Les Mer

Dagen i dag i musikkhistorien – I dag er det fire år siden Nick Menza fra Megadeth døde på scenen i en alder av 51 år

I dag er det fire år siden den tidligere trommeslageren i Thrash metal-legendene Megadeth døde på scenen mens han opptrådte sammen med bandet sitt OHM …

Les Mer