Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Irwin-familien har reddet over 90 000 dyr, inkludert mange skadde i de australske skogbranner

Barna til den avdøde TV-personlighet, naturvitenskapsmann og miljøverner Steve Robert Irwin (Krokodillejegeren), som døde 4.september 2006 i en alder av 44 år fortsetter der pappa slapp.

Bindi Irwin, Steve’s datter, og resten av familien Irwin har reddet og behandlet over 90 000 dyr, hvor av mange ble skadet i Australias nylige skogbranner som har rammet et helt land. Ollie, en foreldreløs nebbdyr var pasient nummer 90 000 på Wildlife Hospital, sier Bindis bror, Robert Irwin, på Instagram.

Med så mange ødeleggende skogbranner i Australia er hjertet mitt knust for menneskene og dyrelivet som har mistet så mye, sier Bindi i et Instagram-innlegget. 21-åringen bekreftet at Australia Zoo, som eies og drives av Irwin-familien at deres eiendommer ikke er truet av brannene. Dyresykehuset har vært mer travlere enn noen gang, sier Bindi som viser henne smilende foran et bilde av Steve og moren hennes holder en krokodille.

Foreldrene mine viet Australia Zoo Wildlife Hospital til min vakre bestemor. Vi vil fortsette å hedre henne med å være en del av Wildlife Warriors og redde så mange liv vi kan, sier Bindi på sin Instagramprofil. Miljøaktivisten og vernepleieren delte lørdag et nytt innlegg der hun avbildet pungrotta Blossom som døde etter å ha blitt reddet fra storbrannene i Queensland til tross for at sykehuset «jobbet så hardt for å redde livet hennes».


Steve Irwin, TV-programlederen kjent som «Crocodile Hunter» døde i 2006 etter å ha blitt stukket av en rokke i en sjøulykke utenfor Australias nordkyst. Pungrotta Blossom er bare et av de mange dyrene som er blitt drept i Australias branner. Nesten en tredjedel av koalaebjørnene i delstaten New South Wales kan ha blitt drept i de dødelige brannene som har kommet ut av kontroll den siste måneden.

Tre branner samlet seg på lørdag for å danne en enkelt brann større enn bydel i New York, mens australske brannmenn kjemper mot det som er spådd å være den mest katastrofale dagen ennå i en allerede ødeleggende storbrannen som rammer Australia om dagen.
Minst 24 mennesker har omkommet i de australske brannene, og i delstaten New South Wales alene er mer enn 1.300 hus blitt ødelagt.

Våres tanker går til de som er rammet av skogbrannene i Australia. Vi føler med dere!!

Kanskje du også liker

The Smashing Pumpkins går nye veier – Ser åpenbart opp til Depeche Mode og New Order

The Smashing Pumpkins har gitt ut to nye singler i dag som er Cyr og The Color Of Love. Sjefen i The Smashing Pumpkins, Billy …

Les Mer

Konsertanmeldelse: Tony Harnell – Gamla Konsert & Scene

I 1987 var jeg en 11 år gammel gutt i Kirkegrenda som er en grend i Rygge (snart Moss) og TNT kom på Ti I …

Les Mer

Se traileren til den første filmen som handler om Covid-19 og kritikken hagler mot Michael Bay

Songbird er en kommende amerikansk romantisk thrillerfilm basert på COVID-19-pandemien regissert av Adam Mason, som var med på å skrive manus sammen med Simon Boyes, …

Les Mer