Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

It’s Always Sunny in Philadelphia og Better Things er fornyet av FXX og FX

Det ser ut som om været i Pennsylvania vil fortsette å være ganske bra, fordi FXXs It’s Always Sunny i Philadelphia er tilbake for en ny sesong som vil være deres 15 rekken.

Nettverket fornyet komedien tirsdag, melder Deadline. I tillegg landet FXs Better Things en fornyelse av sesong 5, og nyhetsjournalen The Weekly en fornyelse av sesong 2.

FXs What We Do in the Shadows og Breeders, så vel som FXX’s Dave, har blitt fornyet tidligere.

Før Better Things sesong 4-finale 30. april, fortalte serieskaperen og stjernen Pamela Adlon til TVLine at hun ikke gi mer faen om sesong 5 før vi er ferdig med corona, fordi jeg ikke vet hva som kommer til å skje. Jeg kan ikke forestille meg å skrive en hel sesong for Better Things og deretter aldri produsere den. Det ville være hjerteskjærende.

I tillegg kunngjorde FX en offisiell seriebestilling for American Horror Stories, ukentlig, timelangs antologi-spinoff av Ryan Murphys mangeårige American Horror Story. Selv om Murphy ikke har sagt hvem som skal spille i den nye serien, er det sannsynlig at noen skuespillere fra hans amerikanske Horror Story-stall – som inkluderer Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Emma Roberts, Finn Wittrock, Dylan McDermott og Leslie Grossman vil være med.

Kanskje du også liker

Stephanie Niznik fra Tv seriene Everwood og Star Trek er død

Skuespillerinnen Stephanie Niznik, best kjent fra for hennes rolle som Nina Feeney i Everwood og Kell Perim i Star Trek: Insurrection døde 23.juni i Encino, …

Les Mer

Ny musikk først mai, del 1 – 2020

Vi er inne i mai nå og selv om vi lever i en spesiell tid med Covig-19 (Coronaviruset) så får du aldri en pause med …

Les Mer

Finn Christian Jagge er død

I ettermiddag kom den triste nyheten at Finn Christian Jagge (Finken) er død 54 år etter akutt sykdom. – Vår største kjærlighet, vår største helt …

Les Mer

Reklame