Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

James Michael Tyler som spilte Gunther i Friends avslører fase 4 prostatakreftdiagnose

James Michael Tayler som portretterte Central Perk-ansatt Gunther i «Friends» har avslørt sin fase 4 prostatakreftdiagnose. Han delte nyheten på «Today» mandag morgen.

«Jeg var 56 år gammel på den tiden, og de viser for PSA, som er prostata-spesifikt antigen, sa Tyler.  Det kom tilbake på et ekstraordinært høyt antall. Så jeg visste umiddelbart da jeg gikk på nettet, og jeg så resultatene av blodprøven og blodarbeidet at det åpenbart var noe ganske galt der. Nesten umiddelbart ringte legen min til meg og sa: Hei, jeg trenger at du kommer inn i morgen fordi jeg mistenker at du kan ha ganske alvorlige problemer med prostata.

Tyler ble nylig sett på HBO Max-spesialen Friends: The Reunion. Mens flere andre skuespillere fra showet var innom for å hilse på kjernen i personligheten, dukket Tyler opp via videokonferanse.

«Jeg ønsket å være en del av det, og til å begynne med skulle jeg være på scenen, i det minste med dem, og kunne være med på alle festlighetene sier Taylor til Today. Det var bittersøt, ærlig talt. Jeg var veldig glad for å bli inkludert. Det var min beslutning om ikke å være en del av det fysisk og gjøre en opptreden på Zoom, i utgangspunktet, fordi jeg ikke ville bringe en downer på det, vet du? Jeg ville ikke være som, Åh og forresten, Gunther har kreft.

Skuespilleren er i cellegift for å bekjempe kreften, og oppfordrer menn til å få tidlig screening for å bekjempe den gjennom en tidlig diagnose.

Det er andre muligheter for menn hvis de tar det før meg sa han. Neste gang du går inn for bare en grunnleggende eksamen eller den årlige kontrollen, kan du be legen din om en PSA-test. Det er lett å oppdage. Hvis det sprer seg utover prostata til bein, som er mest utbredt i min form, kan det være mye vanskeligere å håndtere.

Se Tylers intervju på Today nedenfor:

God bedring James Michael Tayler og ønsker deg lykke til fremover med din kamp for å overleve kreften. Dette skal du klare og fra 1994 til 2004 var skuespilleren fast med i serien som hele verden elsket.

Kanskje du også liker

Watford FC sparket Xisco etter en dårlig trend med kamper

Watford har sparket sin manager Xisco Munoz etter 10 måneder i jobben. 41-åringen hjalp med å vinne opprykk til Premier League forrige sesong etter at …

Les Mer

Vesten Svikter Afghanistan

Vesten styrte Afghanistan i 20 år med et håp om å gi det afghanske folket skulle få et snev av håp for fremtiden. Det vi …

Les Mer

Ukens leder – Usikker vei videre for FRP?

Siv Jensen ga seg som øverste politiske leder i Fremskrittspartiet 8 mai, og det snakkes allerede om hvem som skal ta opp arven etter Siv. …

Les Mer