Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Jeff LaBar fra Cinderella er død

Jeff LaBar døde i en alder av 58 år 14. juli.

Nyheten om rockerens død ble først delt av sønnen Sebastian, som la ut en serie bilder av faren sin gjennom årene på sosiale medier (sett nederst på siden), sammen med en kort, men et varm minne.

«Så jeg fikk akkurat samtalen … @jefflabar, faren min, helten min, idolet mitt, gikk bort i dag. Jeg er for øyeblikket tapt for ord. Jeg elsker deg pop! [Hjerteemoji] Hvis du kunne, vennligst del bilder eller video av alle de morsomme tidene vi alle hadde med faren min. Det vil bli satt stor pris på, «skrev Sebastian.

På tidspunktet for publiseringen hadde ingen dødsårsaker blitt oppført.

LaBar, som ble med i Cinderella i 1985 og spilte på hvert av deres fire album ble også husket av bandkameratene, Tom Keifer, Eric Brittingham og Fred Coury, i en offisiell uttalelse fra en pressemelding.

«Med et tungt hjerte kan ikke begynne å beskrive følelsen av å miste vår bror Jeff. Båndet mellom oss gjennom flere tiår med å skape musikk og turnere verden er noe vi som et band unikt delte. Disse minnene med Jeff vil alltid være levende i våre hjerter. Det er utenkelig at en av bandbrødrene våre har forlatt oss. Vi sender kona Debinique, sønnen Sebastian, familie og venner vår dypeste kondolanse, «sa bandets overlevende medlemmer.

Uttalelsen fortsatte: «Jeffs minne og musikk vil være med oss ​​for alltid. Vi alle som er band, familie og ledelse setter pris på den overveldende utgytelsen av kjærlighet. Hvil i fred, Jeff.»

Cinderella har ikke spilt et show siden 2014 og de har bare spilt fem konserter siden 2012 – ett i 2013-utgaven av Monsters of Rock Cruise, tre sett året etter på samme festivaltokt og en engangsforestilling på Sioux Falls RibFest i 2014.

Bemerkelsesverdige spenninger i bandet ga pause for å fortsette, og i stedet har sanger og gitarist Keifer fokusert på solokarrieren siden.

I et intervju i 2016 på «Another FN Podcast With Izzy Presley» tok LaBar skylden for Cinderellas inaktivitet, og kalte den opp til hans kamp med alkohol.

LaBar uttalte på podcasten: «Jeg kan bare spekulere, men jeg tror det er hele min feil. Det er ingen hemmelighet at jeg har hatt et drikkeproblem. Og det viste sitt stygge ansiktet på en av de [cruisene som Askepott spilte]. Jeg antar det er det som forårsaket et stort sår. Da jeg falt ut på et av disse cruiseskipene foran alle – som i utgangspunktet OD ville – det var da bandet, og for det meste Tom, la merke til, og var, «Hva faen? ‘»

«Nei, det er jeg ikke,» svarte LaBar på spørsmål om han var edru på tidspunktet for intervjuet for podcast-episoden.

«Hvilket er problemet. Hvilket er sannsynligvis problemet,» erkjente han og forklarte, «Som jeg sa, jeg kan bare spekulere, fordi jeg ikke snakker med de andre karene lenger. Jeg snakker med Fred innimellom. Eric bor 20 minutter fra meg. Vi har ikke snakket i det siste, men Eric og jeg har vært den mest konsistente av alle bandkameratene mine de siste 32 årene. Det er bare Tom og jeg som ikke snakker lenger. Og jeg kan bare spekulere i at han er veldig skuffet og vil ikke se meg dø. Han vil ikke være vitne til at jeg dør. »

Keifer hadde tidligere antydet at Askepott ikke ville delta i noen aktivitet før tiår med lange interne problemer var løst.

Jeffrey Philip LaBar (18. mars 1963 – 14. juli 2021) var en amerikansk gitarist som var mest kjent for å spille i glam metalbandet Cinderella der han erstattet den originale gitaristen Michael Schermick.

Under Cinderellas midlertidige oppløsning på midten av 1990-tallet støttet LaBar seg selv ved å drive en pizzabutikk med broren og ved å gjøre forskjellige byggejobber. LaBar ble født i Darby, Pennsylvania og vokste opp i Upper Darby, like utenfor Philadelphia.

I et intervju fra 2016 innrømmet LaBar å ha et rusproblem med alkohol i årevis, og beskyldte rusmisbruket for Askepottens inaktivitet.

LaBar har en sønn som heter Sebastian fra et tidligere ekteskap. Sebastian er hovedgitaristen i et band kalt Mach22 og Tantric.

LaBar døde 14. juli 2021, 58 år gammel

Jeg får ikke sagt det nok, men Jeff LaBar var en del av min barndom sammen med Cinderella en de bandene jeg satt størst pris på. Nyheten om hans tragiske bortgang er tragisk som beviser til gangs igjen at rusen sitter dypt inn i sjela til fortidens storheter. Vår dypeste medfølelse går til familien og Cinderella som var store på slutten av 80-tallet!

Hvil i fred

Kanskje du også liker

Rafa Benitez ny manager i Everton FC

Everton Football Club kan bekrefte utnevnelsen av Rafael Benitez som klubbens nye manager. Spanjolen slutter seg til klubben på en treårsavtale og vil begynne å …

Les Mer

3 til 1 med The Warning

Jeg oppdaget The Warning tidligere i år og for en oppdagelse. Den meksikanske trio som ble grunnlagt i 2013 av søstrene Daniela Villarreal (Vokal og …

Les Mer

Friends: The Reunion kommer på HBO Nordic 27.mai

Den etterlengtede gjenforeningen av Friends kommer endelig til HBO Max. Friends: The Reunion vil debutere på WarnerMedia-strømmetjeneste 27. mai (HBO Max eies av WarnerMedia, som …

Les Mer