Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Joe Hart klar for Tottenham

Vi er glade for å kunngjøre signeringen av Joe Hart på en kontrakt frem til 2022.

33-åringen med fortid i Manchester City som forlot Burnley på slutten av sesongen 2019/20, vant to Premier League-titler, to League Cups og en FA Cup med Manchester City, etter å kommet fra Shrewsbury Town i 2006.

Hart vant fire Premier League Golden Glove-priser og ble to ganger kåret til årets PFA-lag i løpet av 12 år i Manchester City, hvor han også brukte tid på lån hos Torino og West Ham United.

På den internasjonale scenen har Hart spilt 75 landskamper for England og representert England på ett verdensmesterskap og to europamesterskap.

Det at Joe Hart velger å gå til hardtsatsene Tottenham er i seg selv tøft. For jobben som første keeper er lang for den tidligere storkeeperen fra Charles Joseph John Hart som er hans opprinnelige navn. Pr dato er franskmannen Hugo Hadrien Dominique Lloris (33) førstevalget til Spurs!

Kanskje du også liker

Dagen i dag i musikkhistorien – I dag er det 40 år siden Ian Curtis fra Joy Division tok sitt liv

Dagen i dag i musikkhistorien Ian Kevin Curtis (15. juli 1956 – 18. mai 1980) var en engelsk singer-songwriter og musiker. Han var forsanger og …

Les Mer

Breaking News: Dexter er tilbake som begrenset serie på 10 episoder

Dexter Morgans andre handling som tømmerhugger nærmer seg slutten: Showtime har beordret en 10-episoders Dexters gjenopplivet som serie med Michael C. Hall ombord for å …

Les Mer

Topp 10 favoritter – September del 1, 2019

I denne måneden får du to deler av ny musikk først som har endt opp som topp 10 favoritter, og i første del får du …

Les Mer