Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Joe Willock til Newcastle United på lån ut sesongen

Reklame

Akkurat i det siste sekund ble Arsenal-profilen Joe Willock (21) klar for Newcastle United på lån ut sesongen. Den engelske U-21 landslagsspilleren med 4 kamper for landet sitt har vært tilknyttet Gunners siden han var fire år gammel, hans eldre brødre Chris og Matty var også på bøkene på Emirates Stadium, og han debuterte i Premier League mot Magpies i april 2018.

Willock har gjort 17 opptredener i alle konkurranser for Mikel Artetas menn i første halvdel av den nåværende kampanjen, og scoret tre ganger.

Han spilte 44 kamper forrige periode – inkludert Emirates FA Cup-finale, da han hentet medalje etter en 2 – 0-seier over Manchester City på Wembley. Totalt har han spilt 78 kamper for Arsenal og scoret 11 mål.

Når det i kveld ble klart at Willock ble klar så uttalte 21-åringen seg til nettsiden til klubben:

«Jeg vil takke alle supporterne for hjertelig velkommen og meldinger så langt. Dette er en klubb med en massiv historie som jeg har vokst opp med å se på, og jeg vil jobbe sokkene mine for laget. Jeg gleder meg til å se alle og være en del av Newcastle-familien.»

Steve Bruce legger til:

«Jeg er glad for å ta Joe til Newcastle til slutten av sesongen. Han er en veldig spennende og talentfull ung spiller som kan komme seg opp og ned på banen og kan score et mål fra midtbanen.

«Han har hatt en veldig anstendig innflytelse i Arsenal etter å ha kommet gjennom rekkene, og å spille nesten 80 opptredener for klubben i en alder av 21 år, sier mye om hans utvikling, evne og karakter.

«Han er veldig opptatt av å komme hit og teste seg selv, og han vil være et flott supplement til troppen.»

Det blir spennende å se om tiden i Newcastle United blir bra for Arsenal-profilen som garantert blir en suksess for klubben og supporterne deres!

Kanskje du også liker

Norgesferie

I kjølevannet av corona-pandemien av stengte grenser og reiseinstruksjoner ut av Norge ført til kraftig oppgang av av nordmenn som ferierer i eget land.  Man …

Les Mer

Tidligere medlemmer fra Nirvana gjenforent sammen med St. Vincent, Beck og Dave Grohls datter for en kveld

De tidligere medlemmene av Nirvana ble gjenforent for en kveld på Heaven is Rock & Roll Gala på Palladium i Los Angeles lørdag kveld. Det …

Les Mer

Steve Cotterill ny manager for Shrewsbury Town FC

Shrewsbury Town Football Club er glad for å bekrefte ankomsten av Steve Cotterill. Steve slutter seg til klubben med en imponerende rekord etter å ha …

Les Mer