Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Joey Barton ny manager for Bristol Rovers

Reklame

Bristol Rovers F.C er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Joey Barton som manager.

38-åringen tar ansvaret før kampen mot Wigan Athletic i morgen på Memorial Stadium, hvor Barton signerte en avtale med Rovers frem til 2023.

Barton slutter seg til Rovers etter en kort pause fra fotballen etter å ha skilt selskap med Fleetwood Town tidligere i 2020-21-kampanjen.

I sin tid i Lancashire demonstrerte Barton kontinuerlig forbedring i seriekampen, som kom først på 11 plass med Fleetwood Town, før han sikret seg en play-off-plass i den forkortede kampanjen 2019/20.

Til tross for at han ble slått i sluttspillfinalen i sesongen 2019/20, svarte Bartons Fleetwood-side bra, igjen i miksen for sluttspillet året etter før Barton skilte seg med klubben.

Den tidligere stjernespilleren taler for seg selv som i sin tid begynte sin karriere hos Manchester City før permanente perioder i Newcastle United, QPR, Burnley og Rangers. Barton opptrådte også for England i 2007.

Som følge av Barton til klubben tar han med seg Clint Hill og Andy Mangan, som går inn i rollene som henholdsvis assisterende manager og førstelagstrener.

Det nåværende trenerteamet vil forbli i stillingen i fotballklubben med Kevin Maher, Jack Mesure, som alle utgjør en del av Bartons bakromstab.

Når vi snakket om Bartons avtale, sa klubbpresident Wael Al Qadi:

”Vi er glade for å ønske Joey velkommen til Bristol Rovers og ser frem til å samarbeide tett med ham for å fremme vår fotballklubb fremover.

«Joeys erfaring i spillet blir matchet av hans lidenskap for coaching og å levere resultater, noe som gjorde ham til en fremtredende kandidat for rollen.

«Han har god kunnskap om ligaen allerede takket være tiden i Fleetwood, og har vist sin legitimasjon for å levere resultater og få det beste ut av spillerne han jobber med.

«Vi er sikre på at han vil være i stand til å fortsette den pågående utviklingen av de yngre spillerne som kommer gjennom rekkene i klubben og snakker til ham. Jeg vet at ambisjonene hans stemmer overens med det vi ønsker å oppnå som fotballklubb.

«Jeg vil ønske Joey, personalet og spillerne lykke til for de kommende spillene, mens vi ønsker å sementere sikkerheten vår i Sky Bet League One og bygge for fremtiden.»

Kanskje du også liker

Donald Trump er en klovn

Vel, etter denne overskriften har man vel satt tonen på denne ukens leder. Har USA en klovn som leder? Men hvorfor skal vi på død …

Les Mer

10 filmer du bare må se i høst

Det har vært stille fra denne fronten i en lang tid nå og derfor er det en stor glede å gi leseren 10 filmer du …

Les Mer

Faith No More – King for a Day…Fool for a Lifetime er 25 år i dag

King for a Day … Fool for a Lifetime er det femte studio albumet til San Francisco-baserte bandet Faith No More ble i dag gitt …

Les Mer