Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

José Mourinho ny manager for Tottenham

Det gikk ikke lenge før Tottenham fikk en ny manager etter de valgte i går å sparke deres suksessrike manageren Mauricio Pochettino etter fem sesonger.

José Mourinho (56) med fortid i Chelsea FC og Manchester United har det siste året vært arbeidsledig etter portugiseren ble sparket i 2018 i sistnevnte Manchester United, som har signert en kontrakt som varer ut 2022/23-sesongen.

– Jeg gleder meg til å komme til en klubb med en så stor arv og så lidenskapelige supportere. Kvaliteten i både troppen og akademiet er spennende. Å jobbe med disse spillerne er det som har tiltrukket meg, sier Mourinho, som nevnte Tottenham blant tittelkandidatene til årets sesong da han ble ansatt som ekspert for Sky Sports før sesongen.

– Det er fire. Manchester City, Tottenham, Liverpool og Manchester Citys B-lag, sa Mourinho om hvem han så på som tittelkandidater, dagen etter at Tottenham hadde sesongåpnet med 3-1 seier hjemme mot Aston Villa.

Styreleder i Tottenham, Daniel Levy, sier dette om portugiseren:

– I José har vi en av de mest suksessfulle managerene i fotballen. Han har et lass av erfaring, kan inspirere lag og er en strålende taktiker.

– Vi tror at han vil bringe energi og håp til garderoben, fortsetter han.

The Special One har vunnet trofeer med alle klubbene han har vært trener for siden han vant mesterligaen og hjemlig serie med Porto da han slo gjennom som trener i 2004.Siden den gang har han vunnet Premier League tre ganger med Chelsea over to perioder, vunnet ligaen med Real Madrid og vunnet «the treble» med Inter.


Vil Harry Kane og Lucas Moura juble igjen med laget sitt etter ansettelsen av The Special One.

Jeg er ikke tvil på at Tottenham har gjort alt riktige her med ansettelsen av The Special One, det som mange vil tenke er hvor lenge denne lykken vil vare før 56-åringen vil begynne å sutre og klage? Det blir spennende å se!!

Kanskje du også liker

Westworld – Sesong 3 har premiere 16.mars

Etter mye om og men er endelig nyheten her som fansen (inkludert undertegnede har ventet på i ett år. Sesong 3 av den utrolige verdenen …

Les Mer

Led Zeppelin skapte historie i dag i 1971 med deres fjerde studioalbum Led Zeppelin IV

På denne dagen i dag i 1971 startet Led Zeppelin et to ukers løp på 1.plass på hitlistene i Storbritannia med albumet Four Symbols, ellers …

Les Mer

Netflix har fornyet Sex Education for sesong 3

I kveld slapp Netflix den forventet nyheten at deres suksess-serie de siste to sesongene har blitt fornyet med sesong 3. Netflix bekreftet tredje sesong mandag …

Les Mer