Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kansellerte serier del 1 – 2019/20

Vi er inne i en ny TV sesong i USA og allerede har de største nettverkene, kanalene kansellert ni serier. Er det en serie som blir mest husket for publikum er Suits der blant annet skuespillerinnen Meghan Markle (38) var med fra sesong 1 til 7 før hun måtte slutte i serien på grunn av hennes ekteskap til prins Henry av Wales.

Hun ble forlovet med prins Harry i 2017, hvoretter hun annonserte at hun ville avslutte skuespillerkarrieren. Da de giftet seg 19. mai 2018, fikk hun tittelen hertuginne av Sussex. Suits er en amerikansk dramakomedie med blant andre Gabriel Macht, Patrick J. Adams og Meghan Markle i rollene. Serien har siden starten i juni 2011 blitt sendt på den amerikanske TV-kanalen USA Network. Advokatserien gikk i ni sesonger og det ble laget 134 episoder av serien. Har du ennå ikke sett Suits så kan du se en trailer av sesong 1 nederst på artikkelen!

Andre serier som blir savnet er:

Ballers – HBO

The Deuce – HBO

In A Man’s World – BRAVO

Lodge 49 – AMC

Looking For Alaska – HULU

My Little Pony: Friendship Is Magic – DFC

Preacher – AMC

Transparent – Amazon

Nå er vi som sagt inne i en ny TV sesong der seertall er alt, flere nye serier er allerede under lupen og personlig blir jeg ikke overrasket om det kommer noen sjokkerende nyheter rundt hjørnet. Det er akkurat TV landet nummer 1 USA er kjent for. Vi ser frem til å gi deg nyheten her på nettsiden så fort det kommer en nyhet fra over sjøen!!

Kanskje du også liker

Ukens leder: Konsertanmeldelse av Chris Holsten

Vi var virkelig på G denne fredagskvelden og fikk se et show uten like på Verket Scene i Moss av denne fantastiske gutten fra Lillestrøm …

Les Mer

10 filmer du bare må se før sommer

Vi er inne i et nytt år og det kommer mange spennende filmer fremover og på min gamle blogg, som nå er lagt ned hadde …

Les Mer

Se Bruce Springsteen and E Street Band fremføre på Saturday Night Live

Bruce Springsteen and E Street Band fremførte et par Letter to You-sanger live sammen for første gang som musikalsk gjest  Saturday Night Live på NBC …

Les Mer
WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly