Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kansellerte serier del 1 – 2019/20

Vi er inne i en ny TV sesong i USA og allerede har de største nettverkene, kanalene kansellert ni serier. Er det en serie som blir mest husket for publikum er Suits der blant annet skuespillerinnen Meghan Markle (38) var med fra sesong 1 til 7 før hun måtte slutte i serien på grunn av hennes ekteskap til prins Henry av Wales.

Hun ble forlovet med prins Harry i 2017, hvoretter hun annonserte at hun ville avslutte skuespillerkarrieren. Da de giftet seg 19. mai 2018, fikk hun tittelen hertuginne av Sussex. Suits er en amerikansk dramakomedie med blant andre Gabriel Macht, Patrick J. Adams og Meghan Markle i rollene. Serien har siden starten i juni 2011 blitt sendt på den amerikanske TV-kanalen USA Network. Advokatserien gikk i ni sesonger og det ble laget 134 episoder av serien. Har du ennå ikke sett Suits så kan du se en trailer av sesong 1 nederst på artikkelen!

Andre serier som blir savnet er:

Ballers – HBO

The Deuce – HBO

In A Man’s World – BRAVO

Lodge 49 – AMC

Looking For Alaska – HULU

My Little Pony: Friendship Is Magic – DFC

Preacher – AMC

Transparent – Amazon

Nå er vi som sagt inne i en ny TV sesong der seertall er alt, flere nye serier er allerede under lupen og personlig blir jeg ikke overrasket om det kommer noen sjokkerende nyheter rundt hjørnet. Det er akkurat TV landet nummer 1 USA er kjent for. Vi ser frem til å gi deg nyheten her på nettsiden så fort det kommer en nyhet fra over sjøen!!

Kanskje du også liker

Keeperlegenden Henry Rune Baugh er død

Keeperlegenden Henry Rune Baugh (eks mossing) døde 3.januar. Vi som er glad i norsk fotball historie vil nok huske Baugh mest som keeper i storhetstiden …

Les Mer

Ny musikk mai først, del 2 – 2020

I vår siste del av ny musikk først i mai får du 20 magiske låter som jeg setter stor pris på om dagen. Her vil …

Les Mer

Hytteskam

Ny leder fra Lars Nicolai Skjølingstad som sier rett ut hva han mener om mennesker som ikke lytter til rådene fra myndighetene. I det siste …

Les Mer

Reklame